• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbolji supermodel svih vremena danas ima 54 godine i telo izvajano do savršenstva: Evo zašto je neponovljiva

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Klaudija Šifer pokazala svoju neverovatnu figuru u oskudnom belom bikiniju dok je slavila rođendan u sunčanoj Grčkoj

  • 0
klaudija šifer Foto: Pierre VERDY / AFP / Profimedia

Klaudija Šifer obeležila je 54. rođendan u velikom stilu, podelivši zadivljujući snimak sebe u belom bikiniju tokom odmora u Grčkoj. Supermodel objavila je snimak u ponedeljak, pokazujući svoju zavidnu figuru i samopouzdanje dok je pozirala noseći samo dvodelni kupaći i naočare za sunce.

U svojoj rođendanskoj poruci, Šiferova, pozitivno se osvrnula na starenje.

- Mislim da starost treba slaviti i poštovati. Postoji razlog zašto imamo torte i zabave na naše rođendane, a ja se isto osećam kada sam starija svake godine - rekla je ona.

Prelepa Nemica koja je vladala modnim pistama devedesetih godina nema potrebe i dalje izgleda vrhunski u svom "rođendanskom odelu", iako je u međuvremenu rodila troje dece sa britanskim filmskim rediteljem Metjuom Vonom, sa kojim je u braku već 22 godine.

Ona i suprug, inače, vlasnici su studiju Marv, a prema nekim izveštajima tokom prošle godine imali su promet od 246,4 miliona funti, generišući profit od 77,4 miliona funti. Par se uspešno bavi uslugama filmske produkcije, filmsku i TV distribuciju i licenciranje brendova i upravljanje brendovima Kingsman i "Claudia Schiffer", prenosi "Daily Mail".

Zajedno imaju ćerke Klementinu (19) i Kozimu (13), kao i sina Kaspara (21).

U autorskom tekstu za The Guardian prošle godine, manekenka je otkrila da su i njene ćerke razvile ljubav prema modi.

- Zadržala sam toliko komada tokom godina, uključujući i moju Valentino venčanicu. Moje ćerke sada počinju da nose i moje vintaž komade, ali u svom stilu. Volim da ih gledam kako kombinuju odeću. Deljenje garderobe, zamena i međusobna ljubav su druga priroda mojih ćerki.

Lepotica je nedavno dala i izjavu za Harper's Bazaar 2021. godine, kada se osvrnula na modnu industriju i kako se promenila od vremena kada je ona dominirala pistama širom sveta.

- Mislim da je industrija narasla iznad moje najluđe mašte. Ima više kolekcija, brendova, tempo je brži, a društveni mediji su imali ogroman uticaj. Za modele, društveni mediji su odličan način da upravljate sopstvenom izloženošću - primetila je ali i dodala: - Međutim, druga strana velike izloženosti je možda pritisak da se sve podeli sa svima. Devedesetih ste još mogli da imate privatni život...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Prelepa Sindi Kraford bez šminke u sauni pleni lepotom i krajem šeste decenije života

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota