• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suzana Mančić napravila selfi kakav mnoge žene ne bi: "Svaka lepota s vremenom postane obična"

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blista na primorju!

  • 0

Suzana Mančić je neko ko i sa 67 godina svojom pojavom izaziva divljenje i slovi za jednu od najlepših žena u regionu.

"Svaka lepota s vremenom postane obična, pa i mora je dosta, ajd' kući", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira na plaži u dvodelnom bikiniju i sa cvetnim rajfom na glavi.

Da obožava bikinije, da voli da bude bez šminke i da voli da uživa u pogledu na svoje telo i da to podeli sa drugima, uverili smo se ovog leta, koje je čuvena Loto devojka provela na primorju.

Ona je uvek bila svesna svoje lepote i dokazala da se plavuše zaista najbolje zabavljaju. Kada nije delila fotografije sa plaže, slikala je selfije i pokazala kako ona izgleda kada bronzani ten dođe do izražaja i na licu, a s obzirom na to da je uvek volela da se našminka, karmin i ajlajner su razumljivo samo osvežili njenom prirodnom izgledu.

Za kožu se služi već godinama jednim trikom - i za izgled, ali i za psihu.

- Volim da umijem lice hladnom vodom, i nakon buđenje i pre spavanja. To pokreće perifernu cirkulaciju, pa je dobro i za psihu i za kožu.

Suzana je istakla da se nega lice dosta promenila udnosu na period kada je bila mlada. Ona kaže da je sada sve mnogo dostupnije, ali da žene zaboravljaju ono osnovno i najbitnije.

- Sve je delotvorno, ali nijedan lifting ili botoks vam ne vrede ako nemate čistu, negovanu i zdravu kožu. Za to nije potreban dubok džep - već trud. Možete se negovati i jeftinijim preparatima i to je mnogo bolje rešenje nego da idete na mezoterapiju, a da vam je prljava koža. Ko nema novca za tretmane može stavljati masku od žumanca, meda i maslinovog ulja, koja je odlična.

(Ona.rs/Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Suzana Mančić kao baštovanka, okopava baštu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota