• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve što Sloboda Mićalović obuče dobro joj stoji, ali posebno komadi ove domaće kreatorke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odmerenost praćena istančanom stilizovanošću je ono čime odiše njen izgled

  • 0
FEST Premijera filma Jorgovani Foto: ATA Images/R.Z.

Glumica Sloboda Mićalović nepogrešivo bira odevne kombinacije i svojom pojavom uvek uzazove zapažene reakcije. Odmerenost praćena istančanom stilizovanošću je ono čime odiše njen izgled. Njeni izbori nisu monolitni kada su dizajneri u pitanju, ali jednom se s vremena na vreme uvek vraća i sa ljubavlju to istakne. U pitanju je Verica Rakočević, naša uvažena modna kreatorka i tetka Slobode Mićalović.

Na nedavnoj fotografiji na "Instagramu" Sloboda je zablistala u svetlom, žućkastom setu koji čine duga suknja i ležertni sako od žoržet vune, a u potpisu fotografije ponosno je navela i koji je brend u pitanju.

Verica Rakočević je poznata po kreacijama koje žensko telo više suptilno čuvaju nego što otkrivaju, kako je i sama navela "njena vizija žene koja inspiriše biće izuzeta iz trenda 'pokaži svaki deo tela'".

Ovo nije prvi put da Slobodu inspiriše odeća nastala u studiju Verice Rakočević. I sama kreatorka je ranije podelila fotografiju glumice u jednoj popularnij emiciji, napisavši: "Sako žoržet vuna i suknja od organdin svile, suptilno zaokružen dostojanstveni izgled moje drage Slobode.

I naravno, Filmski festival u Veneciji 2016. godine, na kome je Sloboda Mićalović blistala i bila jedna od svetskih diva koje su prošetale crvenim tepihom, pokazao je koliko je ova saradnja pun modni pogodak.

Monica Bellucci , Monika Belući, Sloboda Mićalovič Foto: Marechal Aurore / Abaca Press / Profimedia

Gumica je tad ponosno nosila crnu haljinu propraćenu gornjim delom koji podseća na jelenk, napravljen od čistog srebra, upravo delo Verice Rakočević. Rame uz rame sa Monikom Beluči, činila je ponosnom celu naciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sloboda Mićalović: Ivan i ja smo sazreli kao glumci u odnosu na prošlu saradnju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota