• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je žena koja na crvenom tepihu uvek nosi farmerke: Ni u Veneciji nije bilo drugačije

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako to radi "kuma panka"

  • 0
Patti Smith Foto: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Crveni tepih Filmskog festivala u Veneciji izložba je naglamuroznijih haljina, stajlinga koji u filmsku industriju donose visoku modu, zvezda koje sa velikog platna blistaju još jačim sjajem. Ipak, jedna žena ni za ovu priliku ne odstupa od svog izgleda. Peti Smit na crveni tepih redovno dolazi u farmerkama.

Američka kantautorka oduševila je fanove tokom premijere filma "Marija" na 81. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji. Poznata po svojim rok hitovima, prihvatila je poziv na jedan od najznačajnijih filmskih festivala u svetu i pokazala podršku filmskoj industriji.

Ali kada je o stajlingu reč, ona svoj stil nosi sa sobom. Ležeran sako, bela košulja i  farmerke bili su njen izbor. Sve to pratile su i iznošene "bajkerke". A frizura - najopuštenija moguća, kombinacija puštene kose i pokoje pletenice.

Peti je pored Kejt Blančet, koja je blistala u toaleti boje srebra, bila pravi kontrast, ali istovremeno i poruka da je stil i deo identiteta, koji se ne napušta tek tako.

Smitova je svojim debitantskim albumom "Horses" iz 1975. godine značajno uticala na pojavu i razvoj pank pokreta, zbog čega je dobila i nadimak "kuma panka“.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mihajlo Pavić je bio štićenik Zvečanske, sada u ulozi edukatora pomaže mladima da stvore budućnost

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota