• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle 19 godina, svetski model se vraća u punom sjaju: Ovakvu najavu nismo mogli da očekujemo od nje

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo ćemo je videti 15. oktobra na pisti u Njujorku

  • 0
Tyra Banks, Tajra Benks Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Tajra Benks (50) najavila je svoj povratak za mesec i po dana, na reviju brenda "Victoria's Secret", koja će se održati u Njujorku.

Svetski poznati model, koja je počela karijeru sa samo 15 godina, to je uradila na malo neobičan način, preko društvenih mreža. Doduše, danas smo toliko preokupirani njima da se sve više gleda i poštuje nego u realnom životu, ali ipak je ovaj snimak zaista drugačiji. Na tom snimku koji je Tajra objavila, pored nje se pojavlljuje i trenutno najtraženija manekenka današnjice - Điđi Hadid.

Video kreće kadrom Tajre, dok Điđi prolazi kroz lobi hotela i dolazi do recepcije. Tada pritiska zvonce, ali ga Tajra ne čuje pošto gleda pozivnice za reviju. Na jednoj od njih vidljivo je Tajrino ime, a nakon što Điđi ponovo pritisne zvono, Tajra se okreće prema kameri i predaje pozivnicu Điđi i govori joj: "Vidimo se tamo." Tada se Điđi okreće ka izlazu, potom i prema Tajri, inače jednoj od retkih žena tamne puti koja je stekla status supermodela, i govori joj da je voli.

Poslednji put kada se Tajra pojavila na modnoj pisti bilo je pre 19 godina, odnosno 2005. godine.

Pored Tajre, potvrđeno je učešće i Iman Hamam, Kendis Svonapul, Grejs Elizabet, Devin Garsia, Paloma Elseser, Tejlor Hil i Mejova Nikolas.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Manekenka pliva sa ajkulama: Nestvarna scena sa snimanja editorijala

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota