• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

I Nikol Kidman stigla u Veneciju: Crna haljina bila je pun pogodak za uvod u priču o filmu "Babygirl"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

A i bele sandale su bile hit

  • 0
Nikol Kidman Foto: Tanjug/AP

''Babigirl'', jer erotski triler o želji, tajnama, braku, istini, moći i pristanku. Nikol Kidman u njemu glumi izvršnu direktorku koja započinje aferu sa mlađim, muškim pripravnikom. I to je samo deo priče.

Holivudska zvezda stigla je danas na 81. Venecijanski filmski festival gde promoviše film rediteljke Haline Reijn koja će imati svetsku premijeru na Lidu.

Stigavši na festival vodenim taksijem, Kidmanova je pozirala fotografima na doku na žarkom suncu pre nego što je krenula na konferenciju za novinare. U Veneciju je stigla kako bi objasnila dve stvari kada je u pitanju moda - mala crna haljina je uvek dobra ideja, a ako su vam cipele udobne, dobro ćete hodati i stoga ćete izgledati i osećati se elegantno.

Kidmanova je ovu izjavu dala samo svojom pojavom. 

I dok čekamo njeno drugo pojavljivanje danas, evo malih detalja prve kombinacije odeće koju je izabrala. Midi cnra haljina "Bottega Veneta" sa kratkim rukavima i dubokim V-izrezom je jednostavno savršena,  ali par belih sandala sa petom „ribljeg repa“ je ne samo dokaz elegancije, već i udobnosti zahvaljujući širokim potpeticama koje olakšavaju hodanje.

Divi je ovo drugi put da se pojavljuje u Venecijisi sa riskantnim filmom. Prošli put je bilo pre četvrt veka, i rizičnijim ostvarenjem „Široko zatvorenih očiju“ Stenlija Kjubrika.

- Nadam se da mi se ruke ne tresu ovaj put - poručila je glumica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota