• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi smo čekali ova dva trenda, a sada se vraćaju jača nego ikad: Počinje Nedelja mode u Njujorku

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modeli nose komade kakve pamtimo

  • 0
Nedelja mode Njujork revija Ralf Loren Foto: Profimedia/Getty images/Theo Wargo

Nedelja mode u Njujorku je događaj koji su čekali svi ljubitelji dobrog stila, lepih kreacija i novih, inovativnih desena. Od danas počinju jedni od glavnih dana mode u godini, a revija modne kuće Ralf Loren već je zašarenila svoje modele zanimljivim komadima.

Na modnoj pisti prošetali su modeli svih uzrasta i predstavljena je ujedno i kolekcija namenjena deci. Ali, moramo odati priznanje taktici ove modne linije.

Pre svega, primenili su prvi korak - boje. Šarenim i jakim bojama na određenim komadima, privukli su pažnju svakog, a to je automatski privuklo dovoljno pažnje da publika skenira šta se dešava na pisti.

Sada, kada je pridobijena i vaša pažnja, dizajneri su se fokusirali da dobro vidite ono što se nosi i dopusti vam da se setite gde ste ove komade videli pre. Tako je, Ralf Loren vraća na velika vrata mode dva trenda - pruge i devedesete.

Naime, duboke pantalone sa dobrim kaišem i košulja koja se presijava, sa sve doteranom kosom, naprosto "vrišti" - moda devedesetih. Mnogi modeli poneli su zanimljive kombinacije iz ove ere, dok su drugi bili fokusirani na dobro pokazivanje drugog trenda, koji ova modna kuća pokušava da "reciklira" na nešto moderniji način.

Naime, pruge bile mornarske ili ne, nikako da napuste naše ormare i nekako su zapale u drugi plan pored silnih trendova. No, dizajneri nisu dozvolili da revija prođe bez desena kom se svi uvek obradujemo i to na nešto drugačiji način.  Od košulja, džempera, pantalona, pa i do kravarta, revija je bila u duhu pruga. A slojevi su uvek poželjni, čini se da je poruka ove revije.

Uske majice su završile svoj radni vek na neko vreme kod ovih dizajnera, ali se tu i tamo mogla videti jednostavna, uža svilena haljina, koja se i dalje drži čvrsto na "in"- listi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Revija Bate Spasojevića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota