• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pronašli smo top 3 haljine sa Temua za manje od 2.000 dinara: Super stoje, a idealne su za posao

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izgledaćete sjajno, a vaš novčanik će vam zahvaliti

  • 0
Moda devojka haljina young woman fashionable outfit black leather jacket and white lace dress romantic look Foto: Shutterstock

Na žalost, često moda i pristupačna cena ne idu zajedno.

Međutim, mnoge dame strpljivo čekaju na pravi "ulov" u sekendhend radnjama, kako su one ponovo na snazi i dokaz da nekad cena nije odraz dobrog stila.

Popularna aplikacija "Temu" stigla je u Srbiju i, kako bi se reklo, na njoj nema šta nema. U moru raznih proizvoda, na aplikaciji postoji i sve što poželite u modnom sektoru i mogu se naći vrlo povoljne stvari. Naravno, kao i sa svakom onlajn kupovinom, nikada nije zagarantovano kako će taj komad koji poručite da vam stoji ili da li je tačno kvalitet koji ste poželele.

Ali, kada su cene u pitanju, ova aplikacija zaista prednjači kada je u pitanju cena i proizdvod koji nude.

Kako skoro svakoj ženi treba jedna lepa haljina za posao, odlučili smo da se uključimo u potragu za haljinama koje stoje svakoj dami, a koje vaš novčanik jedva i da će da oseti.

Tražeći u moru zanimljivih, šarenih desena i širokog izbora haljina, shvatili smo da postoji mnogo izbora za manje od 2.000 dinara. Tako, da vi ne biste morale, probrali smo top tri haljine za posao, koje su ispod pomenute cene, a odlično stoje.

Prva haljina je veoma interesantna. Pored toga što je sjajan odabir za posao i može odlično stajati svakoj dami. Crne i bele šare daju onu dozu zanimljivosti, ali sasvim pristojno za radno mesto. Ako ste žena koja ima često sastanke, razmislite o ovakvom odabiru. Uz lepu frizuru, savršena je i za večernje izdanje.  Dolazi u više boja i u najavi je veliki hit. Cena je 1.468 dinara i možete je pronaći ovde.

Druga haljina je savršena za bilo koju svečaniju dnevnu i večernju varijantu. A, ako radite na poziciji gde se haljine nose, onda u kombinaciji sa dobrim crvenim štiklama ukombinujte ovu haljinu. Dolazi i u beloj haljini sa crnim tufnama, košta 1.667 dinara i možete je pronaći ovde.

I treća haljina, koja je apsolutni favorit i ove godine,  jeste maslinasto zelena haljina. Ima zlatne dugmiće kao detalje, a zbog pristojnog šlica i lepe dužine do sredine listova, odličan je izbor i za posao. Kragna je nešto debblja, dok je dekolte odličan i za dame sa većim grudima. Na sajtu košta svega 1.397 dinara i možete je pronaći ovde.

Nadamo se da smo vam pomogli u pronalaženju sjajne odevne kombinacije u kojima možete izgledati i zabavno i elegantno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota