• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otišla na tretman a onda doživela šok kada je ugledala kozmetičarkin telefon: "Ko je ovaj čovek?"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razni komentari su se ređali, od toga kako je taj čovek dečko od radnice kojem je fetiš da gleda stopala drugih i slično

  • 0

Odlasci na tretmane lepote treba da budu opuštajući jer u tom momentu radite nešto za sebe zbog čega bi trebalo da budete još zadovoljniji.

Međutim, posle nekih tretmana ostane nam gorak ukus u ustima i poželimo da se više ne vratimo u isti kozmetički salon, iako nam je taj tretman važan. Amerikanka Grejs Baret, koja je otišla na klasičan tretman pedikira  doživela je neprijatnost koju je podelila sa pratiocima.

Naime, kada je stigla sve je bilo u redu i teklo po planu, a onda je samo primetila da sa strane, na komodi, stoji telefon, sa upaljenom kamerom i nekim čovekom sa druge strane koji je posmatra preko fejstajma.

@lifexgb
The group chat said post it on TikTok
♬ Monkeyshine-JP - Lt FitzGibbons Men

- Bila sam šokirana ali sam ujedno pomislila i kako je smešno, pa sam snimila taj trenutak i poslala prijateljima, a svi su se nasmejali - rekla je ova devojka.

Razni komentari su se ređali, od toga kako je taj čovek dečko od radnice kojem je fetiš da gleda stopala drugih i slično. Preko 290.000 ljudi je podelilo snimak, a "pobrao" je i preko 9.500 komentara.

Šta mislite da je posredi?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zamalo ostala bez palca zbog preteranog pedikira

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota