• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Došla na crveni tepih bez šminke i svi su poludeli: "Izgleda neuredno i zapušteno, kao da je pošla na pijacu"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holivudska zvezda i dalje dosledno nosi "prirodni izgled"

  • 1
Pamela Anderson Foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Pamela Anderson se vratila u svoju rodnu Kanadu, na Međunarodni filmski festival u Torontu, gde je promovisala film Gie Kopole "Poslednja šougrl" u kome igra glavnu ulogu.

Holivudska zvezda odlučila se za monohromatski izgled, i pokazala da je i dalje neviđeno zgodna u dve crne kombinacije, prvo u pantalonama, a potom u suknji, noseći jednu na premijeri i drugu na zabavi koja je usledila posle. Međutim, ono što je podigno najviše prašine je njen i dalje odlučan stav da se pojavljuje i na najglamuroznijim događajima sa minimalno (ili potpuno) bez šminke.

Pamela Anderson Foto: JPA/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoje vitko telo pokazala je u klasičnom crnom odelu od crnih pantalona i somotskog sakoa, upotpunjen crnim špicastim cipelama, uz minimalan nakit i pokupljenu prepoznatljivu plavu kosu u rep. Dozi elegancije i sofisticiranosti svakako su doprinele i crne rukavice, ali svu pažnju ponelo je njeno lice.

Promovišući svoj prirodan izgled, mnogi su na društvenim mrežama našli za shodno da prokomentarišu neprikosloven izgled holivudsku lepoticu.

"Ne priliči događaju na koji je došla, ipak je ona javna ličnost",  "Izgleda nuredno i zapušteno", "Kao da je slučajno zalutala", "Frizura je u stilu samo da skoknem do pijace","Ovo nije za crveni tepih"... bili su samo neki od komentara koji su pljuštali na mrežama na račun Andersonove koja se već nekoliko godina pojavljuje u javnosti bez šminke.

Pamela Anderson Foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Ona je već nekoliko puta objasnila zašto je istrajna da ostane dosledna sebi i svom autentičnom stilu i zašto je prestala da se šminka, a iza svega se krije dobar i plemenit razlog. Kako je rekla njena prespektiva prema lepoti, a naročito prema šminkanju se promenila posle smrti njene šminkerke Aleksis Vogel koja je preminula od raka dojke 2019. godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Danijel

    10. septembar 2024. | 16:07

    Izgleda sjajno, kao i uvijek!

    Podelite komentar