• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selma Hajek u haljini dostojnoj kraljice pohitala u zagrljaj mužu: "Ovo je prvi put da je ukusno obučena"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada pogledamo unazad, celu njenu karijeru, glumici se ništa nije zameralo osim jedne stvari - modnog ukusa, što je, zapravo, paradoks, uzimajući u obzir činjenicu da je venčana za Fransoa Pinoa

  • 0
Salma Hayek, Selma Hajek Foto: Steve Bealing/Landmark Media / Newscom / Profimedia

Selma Hajek decenijama važi za jednu od najlepših žena u Holivudu. Njen talenat i genetika nisu jedini aduti, glumica je poznata i po beskompromisnoj otvorenosti, oštrom humoru i vatrenom temperamentu.

Kada pogledamo unazad, celu njenu karijeru, glumici se ništa nije zameralo osim jedne stvari - modnog ukusa, što je, zapravo, paradoks, uzimajući u obzir činjenicu da je venčana za Fransoa Pinoa, izvršnog direktora konglomerata koji poseduje najluksuznije modne brendove poput Diora, Balensijage, Gučija, Botege, i mnogih druge.

Selma često bira preuske krojeve koji, iako ističu atribute, ne odaju elegantan utisak. Takođe, meša boje koje bi odobrila samo pokojna Iris Apfel, ali ne i današnji modni kritičari.

Međutim, sinoć je zablistala u haljini dostojnoj kraljice. Nežna plava boja, saten, velelepni rukavi i šlep delovali su nestvarno.

Ova boja haljine je sjajan odabir za crnokose žene, zbog kontrasta, dok kod plavuša i brineta ne bi delovalo jednako efektno.

Selma je uparila toaletu sa torbicom istog materijala i boje, a iako nije otkrila povod glamuroznog autfita, jasno je da je noć provela sa mužem, kojem je pohitala u zagrljaj.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dekolte vanvremenske lepotice zasenio i zvezdu serije Sreda: Grudi Salme Hajek su remek-delo prirode

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota