• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakvu Bjonse još niste videli: Evo kako najveća pop zvezda sređuje svoju kosu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Način na koji diva održava svoju kosu nije nešto što bi očekivali od zvezde koju prati reputacija da je veoma nedostupna, zahtevna i stroga

  • 0
Bjonse, frizura Foto: Profimedia

Njena divlja plava kosa je njen statusni simbol po kojem se istakla još iz vremena kada je bila u grupi Destiny Child. Bjonse, najveća pop zvezda današnjice, posvećuje svojoj kosi i njenom imidžu mnogo pažnje, i uvek je perfektna.

Međutim, osvanule su i slike i video na kojima se vidi kako je i održava. I nisu ono što bi očekivali od jedne zvezde koju prati reputacija da je veoma nedostupna, zahtevna i stroga.

Naprotiv

Fotografije prate jednu sesiju kod frizera gde se jasno vidi da se pop diva odlično zabavlja sa svojom frizerkom, dok se obe blesave i "izvode" razne gluposti sa Bjonsinom kosom. Pa su tako pored pravljenja grimasa, uspele da popnu u jednospratni mokahvk pevačicinu dugu kosu, na čemu bi joj zamerili mnogi pankeri.

Bjonse, frizura Foto: Profimedia

Sve u svemu, njeni rezultati, kako smo imali milion puta priliku da se uverimo, su fantastični, a uz zabavu sva ta priprema očigledno mnogo lakše prođe.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA Da li je važnije imati skuvan ručak i obrisanu prašinu ili srediti frizuru i nokte?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota