• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivša dečija zvezda danas ne izgleda ni približno kao nekad: Da li prepoznajete ovu oskudno obučenu ženu?

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na crvenom tepihu sevali su njeni uklesani trušnjaci i veoma oskudno prekrivene grudi

  • 0
Taylor Momsen Foto: Santiago Felipe / Getty images / Profimedia

Ona je bivša dečija zvezda koja je sa šest godina igrala nezaboravnu ulogu u filmu "Kako je Grinč ukrao Božić", mada je možda neki više pamte po dugogodišnjoj ulozi Dženi Hamfri, u legendarnoj srednjoškolskoj sapunici "Tračara".

Danas muzičarka koja ima 31 godinu, Tejlor Momsen prisustvovala je na modnoj reviji "Kid Super Funni Business Comedy" održanoj u na Nedelji mode u Njujorku, a za ovaj događaj odabrala je, blago rečeno, ekstravagantan outfit, i pokazala na crvenom tepihu malo više nego što se to obično pokazuje.

Ona se, naime, pojavila u crnom odelu sa sviim prugama, klasične pantalone i sako, ispod kojih - nije imala ništa. Osim selotejpa preko bradavica. Na crvenom tepihu sevali su njeni uklesani trušnjaci i veoma oskudno prekrivene grudi.

Taylor Momsen Foto: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pantalone su bile opasane i okačene dovoljno nisko da se vidi nagoveštaj čak i donjeg veša.

Uz moderne čizme sa platformom, nabacila je i nekoliko ogrlica koje su padale preko njenog golog tela, a svoju plavu kosu je raspustila u kaskadne talase.

Održan tokom Nedelje mode u Njujorku, a čiji je domaćin bio Marlon Vejans, komičari su izašli na scenu noseći odeću iz kolekcije Kid Super za jesen/zimu 2024.

Taylor Momsen Foto: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Momsen je na Instagramu objavila snimke svog "pikantnog" izgleda.

- Nevine oči, prljavi pogledi i sjajan provod sa @kidsuper na jednom od najsmešnijih modnih događaja na kojima sam ikada bila! Hvala @dougieplailist i celom timu što su me primili! @lovesac @puma @bfa @nifv šminka. - napisala je ona oduševljena događajem.

Momsen je imala samo šest godina kada je dobila ulogu Sindi Lu u filmu "Kako je Grinč ukrao Božić", gde je glumila uz legendarnog komičara Džima Kerija. Takođe je glumila i u dečijim filmovi poput "Škola za špijune", "Underdog" i "Deca špijuni 2". A od 2007. do 2012. igrala je Dženi Hamfri u seriji o pripremnoj deci u Njujorku, Gossip Girl.

Taylor Momsen Foto: Shutterstock

Od 2009. godine predvodi rok bend "The Pretty Reckless", nakon čega je odlučila da u potpunosti napusti glumu i da se fokusira na svoju  muzičku karijeru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Angelinine haljine na Perwoll Fashion Week-u

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota