• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Madona u 66. godini pokazala butine u mrežastim čarapama: Saplela se u izdanju o kom svi pričaju

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Duple naočare, velika ramena i štika koja "ne postoji"

  • 0
Luiza Čikone Madona Madonna Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Pop zvezda Madona na sceni je već dugo godina i karijeru je izgradila uz nebrojano hitova. Ona je jedna od pevačica sa nepredvidivim stilom. Dakle, jednog dana je možete videti u odelu, a već drugi dan nosiće nešto provokativno, futuristički i inovativno.

Kako kraj sebe ima mlađeg dečka, jasno je da i stajlinzima i odabirom partnera šalje poruku kako sa 66 godina ne znači da se ne oseća mladoliko. 

Na trenutno akrtuelnoj Nedelji mode u Njujorku, Madona je pokazala da je spremna za jesenju sezonu na kojima su dizajneri dugo radili. Njen stajling privukao je, očekivano, dosta pažnje, a nijedan detalj nije jednostavan niti "dosadan" - baš kao što to ona inače voli.

Obukla je haljinu koja liči na kaput, čiji se šlic otvara do kopčanja na stomaku. No zbog težine kvalitetnog materijala, on se otvara dovoljno da joj se noge naziru. Ali, predugačak kaput nosila je povrnut u obema rukama, dok je zadnji deo nosila njena pomoćnica, poput vela. Tako, otkrila je noge u potpunosti i dozvolila publici da vidi ostatak stajlinga. Kaput-haljina ima i ogromne, a kratke rukave, koji ipak na Madoninu visinu ne izgledaju kao savršen izbor.

Luiza Čikone Madona Madonna Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Obukla je mrežaste, crne čarape, koje ne pokazuje prvi put i jasno je da obožava taj dodatak stajlinzima. Čizme koje je nosila su veoma uske i do polovine butina, ali nije dovoljno samo da budu crne i kožne, zar ne? Madona je odlučila da obuje interesantan model ovih čizmi, koje nemaju štiklu, već samo platformu.

Iako su ovakve "štikle" uvek delovale neudobne, pevačica je pokazala da mogu biti poprilično zahtevne za dobar hod. Kada je dolazila na crveni tepih koji je vodi do prvog reda na reviji, Madona se saplela, ali je uspela da brzo povrati ravnotežu i nastavi "kao da se ništa nije dogodilo".

I dalje se pridržava plave boje kose do kukova, ali je zbog ostalih delova autfita kosa bila sasvim zanemarena u očima javnosti.

Naime, kao još jedan detalj o kom se priča, Madona je nosila duple naočare. Ispod jednih nazirale su se druge i mnogima nije jasno zašto je tako nešto odlučila da nosi.

Luiza Čikone Madona Madonna Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Komentari se samo nižu na mrežama o njenom stilu i, dok neki navode da se odlično pripremila za ovogodišnju jesenju kolekciju sa Nedelje mode u Njujorku, drugi ukazuju na "čudne" i "neshvatljive" modne odabire koje pravi:

- Crne kožne rukavice, iste čizme i braon kaput je veliko da!

- Zašto nosi duple naočare?

- Gde joj je vrat nestao? Zašto bi je obukli u nešto sa ovolikom rukavima?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Revija Bate Spasojevića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota