• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijanka Čopra uživa na francuskom suncu: Evo zašto je ex-Mis sveta i dalje jedna od najlepših žena na planeti

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najplaćenija indijska glumica na porodičnom odmoru sa suprugom i ćerkom

  • 0

Prijanka Čopra u poslednje vreme uživa sa suprugom Nikom Džonasom na obalama San Tropea. Glumica koja pleni svojim izgledom, bukvalno sija na francuskom suncu, a njeni fanovi ne mogu da je se zasite.

Prelepa Indijka objavila je seriju fotografija na kojima je očigledno da se opušta i uživa na jahti, a njena nesvakidašnja lepota u potpunosti zasenjuje njeno okruženje koje je takođe fantastično.

- Jedna za knjige sigurno... Savršena pauza sa ljubavima mog života. Upravo… Spremi se, pozor, sad! - napisala je u svojoj objavi na Instagramu bivša Mis sveta.

Najplaćeni indijska glumica pozirala je u bež bikiniju, dok se u pozadini vidi njen svetloputi suprug. Takođe je pokazala svoje izvajano telo i u seriji fotografija u bordo bikiniju, kao i jednu u divnoj letnjoj košulji na pruge.

Pored svojih slika, fanove je počastila i snimcima kako se igra sa svojom devojčicom koja ima dve godine, a koju je poznati par dočekao preko surogat majke.

Sve u svemu, čini se da čuvena Indijka uživa sa svojom porodicom u odmoru i da je ljubav para još jaka.

Čopra je počela da izlazi sa američkim pevačem i glumcem Nikom Džonasom u maju 2018. Džonas ju je zaprosio 19. jula 2018, dan nakon njenog rođendana na Kritu, u Grčkoj, a već u decembru 2018. su se venčali u palati Umaid Bhavan u Džodpuru na tradicionalnim hinduističkim i hrišćanskim ceremonijama. Nakon braka, Čopra je legalno promenila svoje puno ime u Prianka Čopra Džonas.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Slavna glumica pre sudbonosnog "da" svom dragom otkrila koja je njena najveća mana

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota