• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektaklom u Hangaru počela "Carbon era": Poslednja kolekcija Verice Rakočević

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svečano je održan i koncert Simfonijskog orkestra, a i Carbon roboti su najavili ulazak u novo doba

  • 0
Carbon era, Verica Rakočević Foto: Danilo Knežević i Todor Milivojević

Spektakularnim događajem "Carbon era" sinoć je u Beogradu obeležen početak najsavremenije ere u svetu mode, umetnosti i tehnologije.

Beogradski Hangar kao epicentar tehnoloških inovacija i umetničkog izraza okupio je predstavnike diplomatskog kora, državnih instutucija, medijske i modne poslenike kao i brojne uticajne ličnosti iz Srbije i regiona. Verica Rakočević, jedno od najistaknutijih imena srpske mode, prisutnima je predstavila svoju poslednju kolekciju, "Kazablanka". Nesvakidašnji spoj elegancije i inovacije potvrdio je još jednom njenu trajnu sposobnost da uvek bude u korak sa vremenom. Revija u okviru "Carbon ere" za legendarnu kreatorku Verice Rakočević bila je poslednja ovog tipa i obeležila je početak doba u kom će na novi način prezentovati svoje kolekcije.

Veljko Kuzmančević, priznat srpski kompozitor, i muzički producent sa svojim simfonijskim orkestrom publici u Hangaru je predstavio autorsku kompoziciju za "Carbon eru", koja dopunjuje viziju brenda Carbon, spajajući mašinu i čoveka kroz muziku koja budi dušu. Događaju su prisustvovali Elena Karić, Danica Drašković, Sloboda Mićalović, Lazar Ristovski, Leontina, Duška Jovanić, Ana Stanić, Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba i brojni drugi pripadnici domaćeg i regionalnog džet seta.

"Carbon era" pružila je gostima jedinstvenu priliku da dožive kako tehnologija oplemenjuje umetnost i stvara nova iskustva. Ovaj događaj najavlio je novo doba, doba brenda CARBON, ali i novu fazu u karijeri Verice Rakočević, koja će nastaviti da inspiriše sve one koji su ostali verni njenom jedinstvenom stilu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "To je moje mišljenje": Verica Rakočević burno reagovala na pitanje o Ristovskom i njegovoj devojci

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota