• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve muzičke zvezde u istim haljinama, na istom događaju: Rita Ora morala brzinski da menja stajling

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlučila se za sasvim drugačiji stil

  • 0
Rita Ora i Eiza Gonzalez Foto-kolaž: Tanjug/AP

Crveni tepih na dodeli Emija sinoć bio je centar mode, glamuroznih toaleta i elegancije. Slavna imena Holivuda muzičke i glumačke scene pozirala su u najboljim verzijama sebe, ali su dve dame privukle pažnju svojim stajlinzima iz jednog konkretnog razloga. Ne samo da su obe bile obučene u prelepe duge haljine, već su imale gotovo identično izdanje.

Naime, pevačica Rita Ora je za ovaj prestižan događaj pripremila dva stajlinga, ali se na prvom fotografisanju na crvenom tepihu pojavila kao prava diva. Nežna roze haljina ima srcasti dekolte, odličnu dužinu i ono čime su svi oduševljeni - čupavi, perjani ogrtač iste nijanse kao haljina. Druga haljina je crne boje, npravljena od čipke. No, većina je istog mišljenja - bolje da je ostala u roze toaleti.

No, samo malo kasnije, na crveni tepih je istupila pevačica Eiza Gonzales, u gotovo identičnoj haljini, sa istim ogrtačem, a jedina razlika bio je dekolte. Eizin deklte više je otrivao i bio je širi u predelu grudi.

Možemo samo zamisliti neprijatnost koja bi se stvorila kada bi stale jedna pored druge na crvenom tepihu. No, možda je ovo razlog zašto se Rita Ora presvukla kasnije, kada je usledila žurka u organizaciji kompanije "Dizni" na Emi nagradama?

Izgleda da je ove godine dodela nagrada nastupila sa i pokojim zanimljivim dešavanjima. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena Đoković zablistala na crvenom tepihu Sava Centra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota