• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša devojka našeg najbogatijeg jutjubera drži modne lekcije: Ovakvu kombinaciju svaka žena može iskopirati

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anja Bla bira boju koja je "kraljica" jeseni

  • 0

Poznata influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, nedavno je objavila fotografije i dala pravu inspiraciju za jesenju elegantniju kombinaciju. 

Naime, mnogi smatraju da nakon raskida nekog para, jedan iz te veze "procveta" i promeni stil, radi više na sebi i dešavaju se neke promene na bolje ili gore. Nedavno, Anja je raskinula sa najpoznatijim srpskim jutjuberom, poznatim kao Baka Prase, te su i dalje njihovi pratioci skoncentrisani ne bi li videli hoće li se nešto promeniti i kod njih.

Anja i dalje promoviše zdrav život, rad na sebi i svom telu, ali isto tako ne propušta priliku da pokaže i svoj modni ukus.

Na novim fotografijama, Anja je pokazala kako obično kombinovanje štikli sa farmericama i zanimljivim sakoom, može biti sasvim dovoljno za "onaj pravi jesenji autfit".

Izabrala je farmerice u sivoj nijansi, koje je ukombinovala sa tamnocrvenim sakoom. No, sakoi ovog tipa na vrhuncu su popularnosti upravo zbog dubokok gdekoltea, ispod kog se ne nosi - ništa. Bordo nijansa odlično razbija sivi ton i crne detalje koje je dodala.

Odlučila se za visoke, špicaste cipele, dok je u ruci držala crnu kožnu torbicu. Kosu je odlučila da ostavi puštenu, dok je diskretni lančić zaokružio celo izdanje.

Anja neguje svoj prirodan izgled i po dosadašnjim njenim izdanjima, jako je retko viđamo sa jakom šminkom. Tako je i ovoga puta odabrala nežni i prirodniji mejkap luk. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota