• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim je potpuno opsednuta svojim grudima i opsesivno brine, a ono što planira da uradi je nabizarnije do sada

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kim je oduvek bila blagoslovena kada je u pitanju njen dekolte, ali trudnoća je definitivno uzela danak, nakon toga je počela opsesivno da brine, a to se samo pogoršalo otkako je napunila 40 godina"

  • 0
Kim Kardašijan Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan ovih dana pokazuje svoj dekolte mnogo više nego zadnjicu, a izvor ekskluzivno otkriva za "Life & Style" da rijaliti zvezda reduzima rigorozne korake kako bi osigurala da su njene grudi u vrhunskom stanju, čak i ako to znači odvajanje nekoliko sati svakog dana u nezi, plus pomoć od plastičnog hirurga.

- Kim je oduvek bila blagoslovena kada je u pitanju njen dekolte, ali trudnoća je definitivno uzela danak, nakon toga je počela opsesivno da brine, a to se samo pogoršalo otkako je napunila 40 godina. Većinu noći spava u grudnjaku jer je uverena da će ih to sprečiti da opuste. Ona ima desetak različitih specijalnih losiona i seruma koje nanosi ujutro i uveče kako bi koža bila što zategnutija - govori izvor.

Odajući svoju tajnu za podignute grudi na crvenom tepihu, Kim je napisala: „Zalepite ih tako da budu superpodignute. Uverite se da nemate losione ili ulja kada ih podižete  pomoću trake. Potrebno je malo rada, ali verujte mi, sve je vredno toga."

Traka koju pominje je gaferska traka, čvrsta platnena traka slična lepljivoj traci, koja se često koristi na filmskim setovima.

Njen trener joj je takođe dao gomilu vežbi za grudi koje će joj pomoći da joj grudi budu podignute. Takođe, jednom mesečno radi tretmane plazmom bogatom trombocitima na grudima, kao i laserske tretmane.

- Sada razmišlja da napravi korak dalje i da od plastičnog hirurga dobije "dizajnerske bradavice", odnosno injekciju u bradavice kako bi stalno bile naježene - otkriva izvor, a prenosi "Yahoo".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kim Kardašijan u Beloj kući na sastanku sa potpredsednicom SAD: Bori za reformu pravosuđa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota