• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jesenji stajling Dragane Mićalović kao sa njujorških ulica: Modni šik u Beogradu naglašen hit-cipelama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragana je uvek urbana, moderna, praktična, ali i autentična

  • 1

Glumica Dragana Mićalović koristi sve prednosti društvenih mreža, pa redovno deli i fotografije svojih trendi modnih izdanja. Kako idemo u susret jeseni, čini se da je sve više inspirisana. Poput svetskih modnih imena kao što su Điđi i Bela Hadid, Dragana je uvek urbana, moderna, praktična, ali i autentična.

Najsvežije izdanje mlade glumice na pravi način pokazuje kako veoma kratka suknja može biti i više nego dobro uklopljena u stajling, a da on ostane odmeren, sa dominantnom dozom dobrog ukusa.

Suknjica uz duži sako i deblji džemperić na Dragani stoji "kao salivena", uz mokasine koje kao da su postale modni imperativ. Njima nisu odoleli veliki brendovi, čini se da "hermes"prednjači među njima, a na njih nisu ostale imune ni poznate dame.

Ove cipele žene ili veoma vole ili ih nikako ne nose jer traže određen stil. Pomalo donose sve modernji "dečački izgled", ali umeju vešto da se iskombinuju i uz elegantnije forme. Ipak, one dame koje vole da obuća nežno prati eleganciju njihovog stopala pre biraju klasičnije, tananije modele obuće.

Glumica besprekorno pliva u sve popularnijem trendu, nosi ga na svoj način i ide korak dalje; mokasine je dodatno naglasila kratkim belim soknicama, koje su obojile ceo stajling.

Kačket za finalnu ležernost i obavezni dodaci poput knjige i buketa cveća - može li se lepše zamisliti dan za uživanje? Nije ni čudo da je Dragana ovu objavu dopunila inspirativnim redovima Maje Bugarčić:

"Jednom sam usporila da bih sačuvala srce, onda je srce usporilo da bi sačuvalo mene i tako idemo ruku pod ruku i zaustavijamo povremeno vreme, jer svašta stane u sekundu, ako se u pravom smeru pogleda i sreća se primeti lakše. Nije dobro uvek žuriti, jer u brzini možemo prestići sreću."

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radila je sa Donatelom Versače, a znamo je iz "pohoda" na muža: Ko je Milena Tunguz?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Sale

    24. septembar 2024. | 13:43

    'De ti deca? 'De ti muž?

    Podelite komentar