• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina Seničar i Viktor Savić na premijeri filma "Megdan": Zasenili su sve svojom pojavom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumački par zasenio sve na crvenom tepihu

  • 0
Film Megdan Izmedju vode i vatre premijera Foto: Mileta Mirčetić

Scenarijski i producentski prvenac Alekse Balaševića, film "Megan" i premijera u Sava Centru, "isterala" je na crveni tepih neke od najviđenijih pripadnika domaće i filmske zabavne industrije. Na premijeri filma pojavila se glumačka postava koja uključuje Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi. I svi su izazvali podjednaku pažnju, ali jedan par je posebno zasijao.

Nina Seničar i Viktor Savić došli su zajedno na premijeru i zasenili crveni tepih svojom pojavom. Srpska glumica i manekenka pojavila se u satenskoj haljini boje trula višnje na bretele, sa puštenom kosom, bez vidljivog nakita i veoma diskretnu šminku. Na nogama je nosila zlatne otvorene sandale, a u rukama je imala veoma malu ali upečljativu torbicu.

Iako sama bez mnogo akcesoara, ona je svakako bila najlepši "dodatak" pod rukom svog pratioca, srpskog glumca koji joj je parirao u eleganciji u crnom odelu, klasičnog kroja sa belom košuljom, bez kravate ali zadenutom maramicom u reveru.

Filmski prvenac Alekse Balaševića stiže pred bioskopsku publiku nakon svetske premijere na Filmskom festivalu u Napulju, odakle se vratio sa čak dve nagrade, ali i regionalne i srpske pretpremijere na Sarajevo film festivalu, kao i Filmskom festivalu u Nišu - gde je na oba mesta pobrao simpatije, ali i nagrade publike.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Srpkinja zablistala na crvenom tepihu: Nina Seničar privukla pažnju među holivudskim zvezdama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota