• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gaga odala počast Harli Kvin na sinoćnoj premijeri: Da li je kostimirani izgled adekvatan za crveni tepih?

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ledi Gaga je upravo izmislila sopstvenu kategoriju - "metodsko šminkanje", odnosno šminka prilagođena liku koji se tumači u filmu

  • 0
Lady Gaga Foto: Tanjug/AP

Filmski kritičari nisu bili zadovoljni Gaginim poslednjim performansom, ali je diva ipak ušetala nasmejana na sinoćnu premijeru "Džokera", u kojem tumači ulogu Harli Kvin, rame uz rame sa velikanom Hoakinom Feniksom.

Stigavši sa verenikom Majklom Polanskim, Ledi Gaga je izgledala neverovatno u haljini koju je Hedi Slimane krojila po meri. Neverovatno strukturirani kroj je imao dramatične jastučiće za ramena i dubok dekolte koji je laskao njenoj figuri.

Zaboravite "metodsko oblačenje" na crvenom tepihu, koje je uspešno proslavila Margo Robi dok je promovisala "Barbi", Ledi Gaga je upravo izmislila sopstvenu kategoriju - "metodsko šminkanje", odnosno šminka prilagođena liku koji se tumači u filmu. 

Šminkerka Sara Tano napravila je moćan ritam - identičnu šminku sa suzama koju Gaga nosi u filmskom trejleru. Ispod njenog desnog oka, Tano je namerno razmazala olovku za oči preko donjeg kapka, završivši "look" sa suzama sa kristalima.

Frizer i umetnik perika Frederik Aspiras napravio je Gagi tupi bob sa resama koje su naglašavale vrh njenih tek izbeljenih obrva. Bob je bio ofarban u duboku, bordo crvenu sa tamnim slojevima braon.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pevačica Lejdi Gaga otpevala nacionalnu himnu na Kapitolu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota