• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton se iznenada pojavila na baletskoj predstavi: Promenila frizuru, blista u boji jorgovana

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Širok osmeh slao je poruku da su teški dani iza kraljevske porodice

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton iznenada se pojavila na baletskoj predstavi "Žizela" u pozorištu Sadlers Vels u severnom delu Londona, dok nastavlja da se oporavlja od raka. Ona je na društvenoj mreži X opisala predstavu kao "potresnu i inspirativnu", kao i da je produkcija predstave "kreativnost u najboljem izdanju".

Poseta je usledila nakon što je Kejt ranije ove nedelje održala sastanak u zamku Vindzor kako bi razgovarala o svojoj godišnjoj službi božićnih pesama, prenosi Skaj njuz. Princeza od Velsa ranije je izjavila da se "raduje što će se vratiti na posao" i preuzeti "još nekoliko javnih angažmana" u narednim mesecima.

Prema fotografijama koje kruže društvenim mrežama, princeza je malo skratila kosu, oblikovala je u bogate lokne, a kada je odevanje u pitanju, opredeila se za set u jarkoj boji jorgovana. Blejzer su krasila dugmad po sredini, a model je naglašavao struk i vitkost princeze od Velsa.

Uz ovu jesenju kombinaciju princeza  je ponela tamne crne čarape i lakovane štikle sa ukrasnom šnalom, a širok osmeh slao je poruku da su teški dani iza kraljevske porodice.

Kejt Midlton je u januaru imala operaciju abdomena, a u martu je potvrdila da su nakon te operacije pronađene prekancerozne ćelije i da će morati da prođe preventivnu hemoterapiju.

Početkom septembra objavila je da je završila kurs hemioterapije u ličnom video snimku, na kojem su prikazani njen suprug princ Vilijam i njihovo troje dece.

(Ona.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota