• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra iz Beograda je probala masažu za podmlađivanje lica o kojoj svi pričaju i ovo su njeni utisci

O. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li možemo da naučimo pokrete koji će nas podmaditi

  • 0
lice nega lica masaža lica Foto: Shutterstock

Masaže lica i tela nisu ništa novo, naprotiv, stara su tekovina civilizacija i u nijma su uživali mnogi drevni narodi. Ali savremeno doba im se sve više okreće. Koristi njihove prirodne metode za različite dobrobiti. Jedna od takvih je i masaža lica Tanako metodom.

Tretman koji je dobio naziv po japanskom stručnjaku za lepotu Jukuku Tanaku sve je popularniji jer čini da lice izgleda mlađe, zategnutije, svežije. U pitanju su samo pokreti rukama koji se redovno primenjuju, a korisnici kažu da posle mesec dana primete promene.

Svoje iskustvo sa nama je podelila Aleksandra iz Beograda, koja već dva meseca uz jutanju kaficu ima istu praksu - masažu lica.

- Razlog zbog koga se meni toliko dopada ovakva masaža lica jeste što ne traje dugo. Bukvalno mi je postalo jutarnja rutina i potrebno mi je od tri do pet minuta za celokupnu masažu. Prija mi i sad već mogu da kažem da sam stekla naviku da to radim svako jutro, a uz to mnogi oko mene, a i ja sama, primećuju izuzetno pozitivan efekat koji ova masaža ima na kožu lica - kaže.

Objašnjava da joj nije bilo teško da nauči sve pokrete.

- Istina, sad sam se malo opustila, pa ne gledam video dok se masiram, kao što sam to činila u početku svakodnevno. Vrlo je verovatno da „izmešam“ neke pokrete, odnosno da ne poštujem redosled, ali rekla bih da to nema negativan efekat. Važno je samo da sve korake ispoštujete i da budete istrajni, da ne preskačete nijedan dan - kaže i dodaje:

- Čak i kada niste raspoloženi ujutru i uradite ovu masažu, primetićete da se bolje osećate. Ako mi ne verujete, probajte i uverite se da jeste tako. Takođe sam je koristila i na prijateljima i sve su bile oduševljene tako da toplo preporučujem da je isprobate i da budete istrajni u tome.

Aleksandra tvrdi, poučena svojim iskustvom, da efketi neće izostati, a vi ćete se osećati bolje i zadovoljnije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Masaža koja vraća sjaj i mladalački izgled kože: Sa svojih 10 prstiju izbrišite godine sa lica

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota