• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati na zabavi Kluni fondacije: Sjaj, glamur i humanost

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nazvan po sudiji Albiju Saksu, "The Albies" događaj slavi njegove herojske napore u okončanju aparthejda

  • 0
Kejt Blančet Foto: Tanjug / AP / Evan Agostini/Invision

Čuveni par Džordž i Amal Kluni pored  svojih bogatih karijera mnogo ulažu i u filantropski rad. Od 2016. godine okupljaju poznate ličnosti i bore se za pravdu i podizanje svesti o važnim ciljevima. Tako su i ove godine na njihov događaj "The Albies" stigle mnoga poznata imena.

Događaj koji je organizovala Kluni fondacija za pravdu u javnoj biblioteci Njujorka da se oda počast hrabrim braniocima pravde. Nazvan po sudiji Albiju Saksu, "The Albies" slavi njegove herojske napore u okončanju aparthejda.

Posebnu pažnju privukla je glumica Kejt Blančet, koja je došla sa sinom Dašielom Džonom Aptonom. Sva u crnim, blistala je u kožnim pantalonama i majici sa perlama koje se presijavaju. Nežnija šminka bila je pravi kontrast, a glumica kao i uvek boila je - na visini zadatka.

Kejt Blančet Foto: Tanjug / AP /Evan Agostini/Invision

Donatela Versače je za događaj odabrala žutu haljinu sa izraženi korsetom i bretelama koje padaju na ramena, dok se Emili Blant opredelila za toaletu koja će sasvim otvoriti njen vratni deo.

Stingova supruga Trudi Stajler nosila je "versače" pečat, a njena suknja živih boja bila je više nego primećena. U tonovima crne i žute bila je modno kompatibilna sa svojim suprugom, koji ju je pratio u crnom sakou i pantalonama, uz neobičnu, originalnu svečanu ešarpu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Monja Bubonja (Dereta): Preduzetnički duh mojih roditelja je jako uticao na mene

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota