• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Parizu je sve moguće pa čak i revija u bazenu, pod vodom: Vizionar Labuten ponovo šokira

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želeo sam da vratim osećaj holivudske kinematografije iz 20. veka, ali je u isto vreme rezultat veoma savremen. Ono što je prelepo jeste da inspirišemo sadašnjost - prošlošću"

  • 0
Kristijan Labuten Foto: Shutterstock

Na iznenađenje i oduševljenje modne publike, ali i šire javnosti, luksuzni brend obuće "Christain Louboutin" je ove jeseni doveo "letnje Olimpijske igre", na Nedelju mode u Parizu, angažovavši francuski umetnički plivački tim da pomogne u organizovanju modne revije SS25, održane u pariskom "Art Deco Piscine Molitor".

Labuten je priredio spektakl za pamćenje u saradnji sa poznatim filmskim rediteljem i fotografom Dejvidom Lašapelom i koreografom Blankom Li, orkestrirajući sinhronizovanu vodenu predstavu koja podseća na čuveni holivudski balet na vodi koji se izvodio pedesetih godina prošlog veka.

Glavna tačka razlike između ove komparacije? Sve plivačice su, u sadašnjem vremenu, nosile "Miss Z" visoke potpetice.

Kristijan, koji je poznat po skupocenim salonkama sa crvenim đonom, koje je uvek prikazivao kroz neobične koncepte revije, rekao je da je revija inspirisana zajedničkom ljubavlju prema pokretu između tri kreativca.

- Nešto što nas troje očigledno imamo zajedničko je ljubav prema plesu - rekao je vizionar, a prenosi "Elle".

Gosti su posmatrali kako olimpijski tim, obučene u retro kupaće kostime koje je dizajnirala francuska pevačica i dizajnerka Fifi Čačnil, izvodi savršeno sinhronizovanu rutinu akrobacije u vodi, a crveni "labuten" đonovi lete kroz vazduh dok umetnice "nestaju" ispod površine vode.

Pokreti su bili savršeno tempirani u ritmu LP-a, koji je izvodio muziku za večernje veselje. Razigrana scena je očarala publiku.

- Želeo sam da vratim osećaj holivudske kinematografije iz 20. veka, ali je u isto vreme rezultat veoma savremen. Ono što je prelepo jeste da inspirišemo sadašnjost - prošlošću.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nova frizura i imidž zasenili Fashion Week-u: Sofija Milošević oduševila na Balenciaga reviji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota