• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka Nikol Kidman debitovala kao model: Sandej Rouz (16) dostojna naslednica čuvene mame na reviji "Miu Miu"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo pojavljivanje ćerke holivudske glumice kao manekenke na modnoj pisti tokom Pariske nedelje mode

  • 0
Nicole Kidman and Sunday Rose, NIkol Kidman i Sandej Rouz Foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia, Profimedia

Šesnaestogodišnja ćerka Nikol Kidman, Sandej Rouz (u prevodu "nedeljna ruža"), debitovala je kao manekneka na pisti na reviji "Miu Miu" za proleće/leto 2025. na Nedelji mode u Parizu.

Ćerka slavne glumice i Kita Urbana izašla je na modnu pistu u beloj haljini bez rukava sa detaljima od traka na dekolteu. Kreator je upario lepršavu haljinu sa crnim dokolenicama i štiklama, a njena plava kosa bila je suptilno stilizovana i puštena. Od šminke, Sandej je imala diskretnu senku i ružičasti sjaja za usne, veoma primeren njenim godinama.

Ova 16- godišnjakinja se bez napora "šepurila" pistom, održavaju karakter uloge koju je dobila kao i ostale manekenke, zadržavajući "žestok" i "opasan" izraz lica.

Oksarovka međutim nije nije bila prisutna na ovom ćerkinom događaju, iako je prethodne večeri prisustvovala Balenciaginoj reviji, a kako se nagađa, mlada debitantkinja je najverovatnije zamolila svoju slavnu mamu da ne sedi u prvom redu na reviji tokom njenog "velikog momenta", iako joj se pridružila na večeri nakon toga.

Mama i ćerka su nešto kasnije zajedno pozirale, a Kidmanova je nosila kariranu suknju do kolena i džemper sa kragnom, dok se Sandej presvukla u sličnu košulju sa crnom mini suknjom i čizmama.

Ponosna mama proslavila je ćerkin manekenski debi na svom Instagramu, tako što je podelila njene fotografije kako hoda pistom okružena animacijama srca.

Nicole Kidman and Sunday Rose, NIkol Kidman i Sandej Rouz Foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čini se da je Sandej zaista mnogo želela da uđe u svet modne industrije, jer je Kidman i ranije izjavljuvala da je čekala da njena ćerka bude dovoljno stara da je odvede na modnu reviju.

- Uskoro će napuniti 16 godina - rekla je Kidmanova Viktoriji Bekam u intervjuu za "Vogue Australia" prošlog meseca: - Rekla sam joj da ću joj dozvoliti da ide na reviju kada napuni 16. Odavno želi da ode. To želi i iako sam joj branila, sada ne želim više da je zadržavam jer neču da je razmazim.

Holivudska glumica je ispunila svoje obećanje i povela je ćerku na modnu reviju Balenciage na nedelji mode u Parizu, a devojčica je ostala potpuno očara modom. Kako otkriva slavna glumica, Sandej i druga ćerka Fejt potpuno su opsednute njenom garderobom.

- Uđu u moj orman i onda sve izgleda kao da je bomba pala u njega. One tamo polude. I onda samo uzmu neku majicu! Ali naprave pravu pustoš - našalila se Kidmanova jednom prilikom

(Ona.rs / Page Six)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dame od stila: Dženifer Aniston, Nikol Kidman, Elizabet Mos prošetale predivne kreacije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota