• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arijanu Grande stavili na poligraf: Konačno otkrila šta je sve uradila na sebi

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je najbolji dan u mom životu", rekla je pevačica

  • 0
Arijana Grande Printskrin: YouTube/Ariana Grande

Poznata pevačica Arijana Grande ima zavidnu karijeru iza sebe, ali i fan-bazu. No, upravo kao i svaka poznata ličnost, na meti je teorija kad god promeni malo svoj izgled - bilo to kilaža, promena boje kose, načina šminkanja ili oblačenja.

Kao i većina žena, i kod Arijane je tema već dugo da li je i koliko zahvata uradila.

Nedavno je pristala da stane na poligraf u jednoj emisiji, a voditeljka joj je postavljala pitanja upravo za estetske korekcije.

Rekla je da nije uradila nos, grudi, ali ni fejslifting. Međuim, otkrila je da ostavlja prostora za metodu podizanja lica, tačnije fejslift. Na sve ovo odgovorila je iskreno, kako je pokazao detektor laži. 

- Ovo je najbolji dan u mom životu. Eto, za sve one ljude iz "Jutjub" komentara - navodi pevačica.

@beenthinkingboutyou cynthia asks ariana if she got work done. #arianagrande #ariana #fyp #fy #foryourpage #relatable ♬ original sound - a

Za "lisičije oči" saznala je zahvaljujući ljudima koji su mislili da je ih je uradila, a kako kaže Arijana, zahvaljivala im se na takvom komplimentu. Takođe, začudila se na pitanje o implantima u bradi i rekla da ne zna kako se uopšte radi takav zahvat.

- Imala sam filere urađene na nekoliko mesta i botoks, ali sam sa tim prestala pre četiri godine. Ali, podržavam u potpunosti sve koji ovo rade, jer bi trebalo da bude prihvaćeno sve što se tiče vaše sreće. Na kraju krajeva - koga je briga i zašto nas to zanima? - rekla Arijana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Umesto lepog lica slavne pevačice, istetovirao je - čudovište!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota