• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloboda Mićalović na premijeri u praktičnoj haljini koja je nezamenjiv jesenji komad: Stil u kom je manje više

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dosledna svom stilu, koji je prototip ležerne klasike, uvek je tu da nam pokaže kako je "manje-više", da pravoj ženi nije potrebno brendiranje, ekscentrična šminka ili neki ekstremniji pokušaj estetskog isticanja

  • 0
Film Jorgovani, Konferencija za medije, Novinarska premijera Foto: Nikola Tomić

Glumica Sloboda Mićalović svojom lepotom, talentom, ali pre svega prefinjenom aurom obeležila je celu jednu glumačku generaciju, i, uprkos pojavi novih mladih lica, i dalje nema konkurenciju.

Dosledna svom stilu, koji je prototip ležerne klasike, uvek je tu da nam pokaže kako je "manje - više", da pravoj ženi nije potrebno brendiranje, ekscentrična šminka ili neki ekstremniji pokušaj estetskog isticanja.

Na premijeri filma "Bauk", pojavila se u društvu najpoželjnijeg glumca Miloša Bikovića, odevena u njen lični pečat - "effortless eleganciju".

Kapućino haljina od trikotaže, koja je laskala njenoj liniji ali je nije preterano isticala, savršen je izbor za predstojeće jesenje dane. A ništa ne govori "jesen" koliko bež čizme od antilopa koje, iako su nezahvalne za održavanje, uvek odaju jak modni utisak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo Slobodu da li bi sarađivala sa Kusturicom na novom filmu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota