• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

I najlepša glumica ikada bila nezadovoljna svojim izgledom: Diva sve ovo nije volela na svom licu i telu

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ali, ono što smo svi videli nije bila njena prizma poimanja. U jednom od razoružajuće iskrenih intervjua, Odri se "ogulila" i pričala o svojim nesigurnostima

  • 0
Audrey Hepburn, Odri Hepbern Foto: Profimedia/Pictorial Press Ltd / Alamy

Kada je reč o glavnim damama velikog ekrana, prošlog veka, postoje dve kategorije: Odri Hepbern i sve ostale. Eleganciju, toplinu, lukavu inteligenciju, manire i ljupku pristupačnost kombinovala je kao niko drugi. Ona je bila prvobitna "narodna" princeza.

Ali, ono što smo svi videli nije bila njena prizma poimanja. U jednom od razoružajuće iskrenih intervjua, Odri se "ogulila" i pričala o svojim nesigurnostima.

- Volela bih da imam manja stopala. Volela bih da imam više oblina. Volela bih da imam manji nos. Volela bih da sam plavuša. Oh dobro. Volela bih sve da promenim - rekla je.

Diva je razbila je stereotip, dokazujući da vitka figura i tamne oči mogu biti podjednako zapanjujući. Iako Holivud još uvek treba napredak u prihvatanju različitosti, Odrin uticaj je bio ključan u osporivanju uskih standarda lepote i slavljenju ženskih razlika.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo Vesnu Dedić, Suzanu Perić i Anu Stanić kako izgleda žena sa stilom i ovo su poručile

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota