• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moda je i dalje neodvojiv deo serije u kojoj ona glumi: Sara Džesika Parker kao inspiraciija za jesenji izgled

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je u ovu jesen odlučila da unese dah Mediterana, te je tirkizna plava boja dominirala stajlingom

  • 0
Sara Džesika Parker Foto: Jose Perez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Serija "And Just Like That" i dalje se snima, nastavak kultnog "Seks i grada" ne prestaje da interesuje fanove. Od prve epizode do danas, tu je nezamenjiva Sara Džesika Parker. I moda.

Svaki njen stajling priča je za sebe, postala je globalni fenomen, a fotografije glumice kako dolazi na set mogu biti prava modna inspracija za jesenje dane.

Sara je svojim stajlingom pokazala da je moda i dalje nezamenjiv deo serije, a cipele, tačnije visoke potpetice, neodvojiv deo mode koja seriju krasi.

Baš jedne takve, vrtoglavo visoke štikle bež nijanse, koje krasi masivna mašna, Sara Džesika je ponela ulicama Menhetna i zahvaljujući  njima iznela veoma zanimljiv stajling.

Sara Džesika Parker Foto: Jose Perez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je u ovu jesen odlučila da unese dah Mediterana, te je tirkizna plava boja dominirala stajlingom. Debeli plavi vuneni džemper, sa kristalićima na ranflama, bio je u istoj nijasni kao i grilon-čarape, koje su dodatno isticale cipele.

Uz sve to Sara je ponela dugu, lepršavu kariranu suknju, takođe sa plavom nijansom, ali ona ne bi bila pojam modne revolucije da je ta plava u istoj nijansi kao i džemper.

Skupe torbe Sara menja praktičnim cegerom, te ga uklapa u celokupnu kombinaciju. Šminka je u maksimalno prirodnim tonovima, uz zadržan crni ajlajner koji je Keri obično nosila. Kosa ležerno brebačena na jednu stranu. Svakodnevni stajling, reklo bi se, provučen kroz njujorški filter.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota