• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tijani je slika sa Čolom bila na listi želja: Sa koleginicom blista u njegovom zagrljaju

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

One blistaju u crnoj eleganciji, dok Čola ipak bira nešto opuštenije

  • 0

Kao gosti svečanog otvaranja bara u Novom Sadu, poznati producent Branko Koprivica pozvao je svoje drage prijatelje da zajedno proslave uz dobru muziku. Osim toga što je mikrofon došao u ruke mnogih pevača i svako je na bini imao izvedbe svojih najpoznatijih pesama, i više je nego jasno da je atmosfera i energija bila na visokom nivou.

Na "Instagramu" počele su da se nižu slike sa ovog događaja, a one koje ne mogu da vam ne privuku pažnju, jesu fotografije Jelene Tomašević i Tijane Bogićević, koje su sa širokim osmesima pozirale kraj naše muzičke legende Zdravka Čolića.

Tijana je u svojoj objavi napisala da joj je fotografija sa Čolom bila na listi želja i da sad može da je "precrta". To govori i o dobrom provodu dve talentovane pevačice, koje su u nekom trenutku ukrstile glasove.

Zdravko Čolić je izabrao sportsku eleganicju, pa je belu majicu, plavi sako i farmerice ukombinovao na svoj način. Jelena i Tijana su blistale u crnim kombinacijama.

Dok je Tijana nosila košulju-sako i sjajne, uske pantalone koje se stapaju sa štiklama i skupila kosu, Jelena je svoj svileni komplet košulje i pantalona sa floralnim detaljima ukobinovala sa puštenom uvijenom kosom i crnim sakoom.

Odmah potom su se naređale i fotografije sa Vladom Georgijevom, kome su ove dame davno bile prateći vokali.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota