• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Jeftanović zna koji autfit treba da biraju crnokose žene za jesenje dane: Njujork u Beogradu

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra je prvo dete rodila u 39. godini, pokazujući na još jedan način da je superžena. Na svom "Instagram" profilu redovno časti pratioce modnim lekcijama, a ovaj put pozirala je u autfitu kojim je "pozdravila" oktobar

  • 0
Aleksandra Jeftanović Foto: Instagram/aleksandra.jeftanovic

Kada govorimo o estetici, sa sigurnošću možemo reći da Srbija ima svoju Džej Lo - Aleksandru Jeftanović, ženu koja prkosi svim zakonima fizike. Popularnu voditeljku dele samo dve godine od okruglih pedesetih, a ako "bacite" samo jedan pogled na njeno mladoliko lice ili vitko, zategnuto telo, to deluje teško zamislivo.

Aleksandra je prvo dete rodila u 39. godini, pokazujući na još jedan način da je superžena. Na svom "Instagram" profilu redovno časti pratioce modnim lekcijama, a ovaj put pozirala je u autfitu kojim je "pozdravila" oktobar.

Crna kožna jakna savršeno je isticala njenu bujnu kosu, a uparila ju je sa pantalonama, sandaletama i naočarama iste boje. 

Ovakva monohromatska kombinacija bi "zatvorila" i "isprala" skoro svaku ženu, osim kad govorimo o crnokosama - "all black" autfit savršeno se preliva u tonove njihove kose, čineći ih vamp, markantnim i egzotičnim.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Aleksandra Jeftanović dominira na plaži

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota