• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najlepša mlada glumica nosila 4 venčanice na svadbi: Udala se za sina nekada najboljeg frajera među rokerima

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Juče je Mili na svom "Instagram" profilu podelila fotografije sa intimne ceremonije održane u 344 godine staroj vili Četinale

  • 0

Mili Bobi Braun (20) i Džejk Bon Džovi (22) su se zvanično venčali u maju 2024. Tajno venčanje održano je u Toskani, u Italiji, prisustvovali su samo bliski prijatelji i porodica mlade i mladoženje. Sada su glumica iz serije "Stranger Things" i njen muž, maneken, glumac i producent, objavili prve zvanične fotografije.

Dugo se spekulisalo o tome da li je ceremonije bilo ili ne, ali sada je stigla konačna potvrda.

Juče je Mili na svom "Instagram" profilu podelila fotografije sa intimne ceremonije održane u 344 godine staroj vili Četinale.

Glumica je nosila zadivljujuću haljinu sa korsetom od čipke, dizajnerke Galije Lahav. Venčanica je bila prilagođena Milinim željama - imala je korset koji je oblikovao glumičinu figuru i suknju pristrasnog kroja prekrivenu francuskom čipkom. Braun je odabrala da doda i šlep baroknom stilu. Bela haljina bila je uparena sa čipkanim velom koji je bio duži i od škepa.

Mladoženja je nosio beli smoking sako i crne pantalone marke "Tom Ford". Nakon razmene zaveta ispod belog cvetnog oltara u baštama Četinalea, oni su se presvukli.

Druga Milina venčanica imala je čipku, rukave, svileni korset sa višeslojnom čipkanom suknjom sa spuštenim strukom. Bio je to vintidž "Valentino" komad iz 1997. godine.

Nakon ove, pojavila se u još dve haljine, što znači da se ukupno prošetala u četiri venčanice. Još jednu belu mini-haljinu od satena "Vivijen Vestvud" je nosila tokom plesa na prijemu, dok je haljina "Oskar De La Renta" sa senzualnim golim leđima nošena dok je mlada sekla tortu.

Mili i Džejk venčali su se u čuvenoj toskanskoj vili Četinale, koja je inače služila i kao lokacija za snimanje scena serije "Succesion".

Zamalo da ne bude veridbe

Mladenci su u vezi od 2021. godine, a veridbu su obznanili 2023. Na slici koju je tada objavila sa Džejkom, engleska glumica je napisala: "Volim te već tri leta, dušo, želim sve".

Braun je gostujući u emisiji "The Tonight Show" rekla da ju je Bon Džovi zaprosio pod vodom na odmoru nakon što ih je zbližila ljubav prema ronjenju.

"Daje mi školjku, ja je okrenem i ono prsten", priseća se ona. Dok je bila pod vodom, rukom je pokazala da pristaje!

Ali je onda "stavio prsten na moju ruku i dok sam se trudila da mu pokažem, prsten mi je spao sa prsta i krenuo da tone veoma brzo, bilo je kao na filmu".

- Džejk se bacio tako duboko, ronilac je rekao: "Ne možeš to da uradiš, tvoje uši... Bukvalno će ti mozak eksplodirati" - rekla je voditelju emisije Džimiju Felonu.

Ali mlađani Džejk Bon Džovi je uspeo da ga spasi i kada su izronili, zaprosio je prstenom koji je pripadao Milinoj majci.

Dvadesetogodišnja glumica se proslavila kao dete igrajući u hit seriji Netfliksa, čija će predstojeća, peta sezona, biti poslednja.

Njen muž, jedan je od četvoro dece rok zvezde Džona Bon Džovija, nedavno je dobio drugu glavnu glumačku ulogu u filmu o punoletstvu "Rockbottom".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nakon što su ona i Vujadin otkazali svadbu, Mirka Vasiljević progovorila o venčanju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota