• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković u svojoj omiljenoj paleti boja: Ovo su neophodni komadi za jesen, imate li ih već?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve više i više njih se opredeljuje ne samo za nošenje "proverenog"

  • 0
Jelena Đoković, razgovor o roditeljstvu, Gordon Neufeld Foto: Mileta Mirčetić

Jelena Đoković je danas ugostila dr Gordona Njufelda, koji obilazi region i Beograd povodom saradnje sa Fondacijom Novak Đoković. Zainteresovanoj publici održao je niz razgovora na temu roditeljstva, a konkretno pod nazivom "Kako zadržati bliskost s decom uprkos izazovima odrastanja?".

Jelena se za ovu priliku držala svog proverenog stila - "tihog luksuza".

Njena nepogrešiva elegancija svakako dolazi do izražaja kada izabere ansambl neutralnih tonova. Danas je uparila  skrojeni bež sako sa belom slip haljinom, stvarajući siluetu koja je istovremeno bila moderna i vanvremenska. Ansambl je podigla klasičnim kaišićem oko struka, dodajući oštar kontrast paleti.

U pitanju je "old money" odeća za jesenje dane, a svi ovi komadi zajedno čine jedan minijaturni kapsula garderober za hladnije mesece.

Razumevanje ležerne elegancije obuhvata opušten, ali prefinjen stil. Radi se o izboru odeće koja je udobna, ali sofisticirana, koja uspostavlja ravnotežu za različite prilike. Zamislite dobro uklopljene komade, moćne ali svedene aksesoare i uglađen izgled koji bez napora kombinuje lakoću i šarm - e, to savršeno radi Jelena Đoković.

Zahvaljujući popularnosti kapsula garderobe, monohromatskom oblačenju i ženama koje pokazuju koliko dobro to može da izgleda zajedno, sve više i više njih se opredeljuje ne samo za nošenje "proverenog", već i za sigurnu i promišljenu kupovinu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena Đoković zablistala na crvenom tepihu Sava Centra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota