• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kejt Midlton ove čizme nosi 20 godina, a i dalje su hit: Čim ih ponovo obuje, one se svuda rasprodaju

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Omiljene čizme princeze od Velsa jednostavnog su, ali vrlo upečatljivog dizajna, braonkaste boje i lako se uklapaju u svaki stajling

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Britanski mediji vole da kažu da je Kejt Midlton oduvek bila stilizovana dama i pre veridbe za princa Vilijama 2010. godine.

Svoju ljubav prema modi Kejt je pokazivala oduvek. Kada je bila brucoškinja Univerziteta Sent Endruz u Škotskoj, bila je model na dobrotvornoj reviji, gde je nosila providnu haljinu u kojoj je i privukla pažnju princa, svog sadašnjeg supruga.

Evolucija stila Kejt Midlton od studentkinje do zaposlene devojke, pa do vojvotkinje od Kembridža, a zatim i princeze od Velsa vidiljiva je na fotografijama.

Međutim, jedna stvar se nikada nije promenila. A to je njena ljubav prema jednom specifičnom modelu čizama!

Omiljene čizme princeze od Velsa jednostavnog su, ali vrlo upečatljivog dizajna, braonkaste boje i lako se uklapaju u svaki stajling.

Kejt Midlton jedna je od najomiljenijih (ako ne i omiljena) članica britanske kraljevske porodice, a iz mnogo je razloga inspiracija ženama širom sveta. Jedna od stvari, uz zavidno obrazovanje i dugogodišnji humanitarni rad, kojom se princeza može pohvaliti je istančan stil oblačenja, koji je doveo do nečega što su mediji nazvali fenomenom "Kejt efekta".

Sve što Kejt obuče, odmah se rasproda, ali ništa neće oboriti rekord prodaje njenih omiljenih čizama.

Otkako smo prvi put čuli za Kejt Midlton, čuli smo za čizme dizajnerke Penelope Čilvers.

Nosila ih je za vreme kraljevskih dužnosti u prirodi sa suprugom, u raznim ležernijim jesenjim i zimskim prilikama, ali i godinama pre udaje.

Zasigurno najpoznatija fotografija je ona na kojoj mlada Kejt Midlton nasmejana pozira ispred palate tokom "Games Faira" 2004. godine.

- Njena fotografija s palatom u pozadini postala je 'viralna'. Naša nova princeza predstavljena je svetu u svojim dugim čizmama s resama. Ostalo je, kako kažu, modna istorija. Nikada neću zaboraviti taj dan. Telefon nije prestajao da zvoni, naravno, rasprodali smo sve u nekoliko minuta - ispričala je tada Penelope za "InStyle".

Kejtine braon čizme sežu do kolena, a dizajnerka Penelope je rekla kako je za izradu jednog para ovih čizama potrebno dva dana. Brend je predstavio i varijantu sa skraćenim dizajnom, a zanimljivo je da je baš takve Kejt kupila svojoj ćerki princezi Šarlot.

Čuvene čizme Kejt Midlton nose naziv Long Tassel trenutno na sajtu brenda "Penelope Chilvers" koštaju 475 funti, što je skoro 568 evra. Do danas ih je princeza od Velsa nosila na bezbroj načina: uz kraće i duže suknje, s farmerkama, u spoju s haljinama svih dužina...

Međutim, najčešće svoju omiljenu braon obuću nosi sa džemperima, zatim tankim, jesenjim varijantama parka jakni u maslnastozelenoj boji i "skinny" modelima pantalona i farmerki.

(Ona.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota