• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je najlepša Ruskinja, ima samo 18, a već niže akademske uspehe: Prirodna lepotica se ovome nije nadala

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepša Ruskinja završila je gimnaziju u rodnoj Čuvašiji sa najvišim ocenama i pohvalama

  • 0

Valentina Aleksejeva (18) krunisana je za Mis Rusije za 2024. godinu i predstavljaće svoju zemlju na narednim takmičenjima za lepotu, Mis sveta i Mis Univerzuma.

Izbor za Mis Rusije organizovan je u Moskvi, a za krunu se takmičilo oko 50 devojaka. Najbolje plasirane na ovom takmičenju predstavljaju svoju zemlju na izboru za Mis sveta i Mis univerzuma.

- Kada sam izašla na pozornicu, nisam ništa očekivala, nisam se nadala niti nagađala, jer mislim da je jako važno samo uživati ​​u trenutku u pozornici, u procesu i sve je ispalo kako je trebalo - rekla je Valentina.

Na takmičenju je predstavljala Republiku Čuvašiju.

Najlepša Ruskinja završila je gimnaziju u rodnoj Čuvašiji sa najvišim ocenama i pohvalama, a zatim je upisala „Opštu medicinu“ na Medicinskom univerzitetu „Pirogov“ u Moskvi – jednom od najboljih medicinskih univerziteta u Rusiji.

- Moji budući planovi su da, naravno, predstavim Rusiju na najbolji način na izboru za Mis Univerzuma. Učiniću sve moguće i nemoguće da budemo najbolji - izjavila je u intervjuu za TASS i priznala da je preplavljena emocijama.

- Kad sam izašla na binu nisam imala nikakva očekivanja, ničemu se nisam nadala niti sam išta nagađala, jer mislim da je jako važno biti prisutan u tom trenutku i uživati na toj bini, na sceni i u samom događaju. Ispostavilo se da je sve ispalo onako kako je trebalo - poručila je Valentina, zvanično najlepša Ruskinja.

Valentina se bavi baletom, ide u teretanu i na jogu, pohađa kurs šminkanja. Istovremeno, učestvuje u istraživačkim projektima u oblasti ekologije.

U izboru je učestvovalo pedeset devojaka iz cele zemlje, a takmičenje je održano u koncertnoj dvorani Barvikha Luxury Village u Moskvi.

(Ona.rs/Independent.co.ug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević pozdravio publiku i misice koje su nosile njegove kreacije sa motivima Nikole Tesle

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota