• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 3 dojke i na tome zaradila bogatstvo: Muškarci je preklinju da se upoznaju, jedva čekaju njene nove fotke

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što ona ima naziva se polimastija

  • 2

Amerikanka Kensli Pop postala je planetarna senzacija zbog retkog fenomena sa kojim je rođena.

Ova devojka ima tri dojke, sa čime se suočava samo 1% svetske populacije. Ova 26-godišnjakinja je retku pojavu iskoristila da se proslavi na društvenim mežama, a koliko vidimo, u tome je i uspela.

Ono što ona ima naziva se polimastija.

Polimastija označava prekobrojne (tri ili više) dojke, a politelija prekobrojne bradavice. Javljaju se u 1% populacije. Prekobrojne bradavice se nešto češće javljaju kod muškaraca. Najčešće se i polimastija i politelija javljaju između ili ispod normalno lokalizovanih dojki, ali se mogu javiti i ektopično, na leđima ili na glutealnoj regiji.

Polimastija i politelija se nasleđuju, ali mogu da nastanu hormonskom stimulacijom, kada postoji mogućnost maligne transformacije. Polimastija i politelija se hirurški koriguju.

Molili je da otvori "OnlyFans"

Kensi je popularna na društvenim mrežama, a ona od svog poremećaja koji intrigira ljude čak i zarađuje. Mlada Amerikanka je počela gotovo svakodnevno da objavljuje razgolićene fotografije na kojima su u prvom planu njene grudi.

Što veću publiku ima, više zarađuje od plasiranja sadržaja na različitim mrežama.

Kensli Pop trenutno na "Instagramu" prati skoro 30.000 ljudi, ali se njene objave često mogu videti i na drugim digitalnim platformama, kao što je "X" ili "Redit".

Ona sebe naziva "plavokosim anđelom", a ni fanovi ne štede na komplimentima. Stalno su joj govorili kako je savršena i kako bi trebalo da otvori nalog na "Only Fans" platformi za odrasle, pa je to i uradila. Ono što prikazuje na "Instagramu" samo je delić onoga što pretplatnike čeka na drugoj platformi.

Iako postoje oni kojima je ovo nestvarno i bizarno, mnogi muškarci, sudeći po komentarima bi želeli da se "maze sa njom" i da "spavaju na njenim grudima, koje bi bile savršeni jastuk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najlepša atletičarka sveta za Telegraf: "Prošetaću Beogradom..."

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • 😜😜😜

    8. oktobar 2024. | 11:36

    И ја имам три ноге, па се не сликам и не показујем.

    Podelite komentar