• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša devojka srpskog milionera sinoć se pojavila u vamp izdanju: Teksas trodelni kompletić i čizme sezone

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su gledali u nju dok je pristizala u poznati beogradski restoran

  • 0
Tačkasta Mara Foto: ATA Images

Bivša devojka srpskog milionera Branka Babića, influenserka Tačkasta Mara pojavila se sinoć na 30. rođendanu frizera Stevana Radivojevića u jednom beogradskom restoranu.

Ona se odlučila za teksas ansambl - mini-suknju i krop-jaknicu sa 3D cvetnim ukrasom, a ispod je imala običnu belu majicu, preko koje je došao treći deo ovog kompleta - "under bra" korset.

Da svi pogledi budu uprti u nju, pored toga što joj je ovo prvo pojavljivanje u javnosti od raskida sa milionerom, osigurala je i tako što je obula hit čizme sezone - one preko kolena, ali sa floralnim desenom.

Ono od čega su se stilisti do sada užasavali, a mnogi izbegavali u svojim odevnim kombinacijama jeste nošenje nekoliko stvari od teksasa istovremeno. Teksas kombinacija je ostala upamćena kao "najikoničnija" u slučaju Britni Spirs i Džastina Timberlejka, ali isprva se njihovo pojavljivanje te 2001. godine nije činilo kao nešto što modni svet odobrava.

I evo nas 20 i nešto godina kasnije, nošenje ne samo teksas kombinacija koje su iste boje, već i različitih "pranja" je i te kako poželjno - to je ono što dokazuje da umete da se stilski poigrate, što onda znači autentičnost, pa nadalje i smisao za razvijanje stila.

Influenserka je sve začinila mini "gucci jackie" torbicom takođe od teksasa. Komad koji je večan dobija uvek svoja trendovska izdanja, a baš denim model se prodaje po ceni od 140.000 dinara i vrlo je aktuelan.

Denim for the win!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tačkasta Mara se pohvalila poklonom od srpskog milionera na Dan žena

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota