• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U jeku glasina da je povezana sa skandalom Pi Didija, Bijonse odlučuje da dominira: Sija na žurki slavnih

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U njujorški hotel Times Square EDITION Bijinse je stigla sa majkom Tinom, a njen izgled ukratko bi se mogao opisati - sjajan kao sunce

  • 0
Bijonse Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ne prestaju daisplivavaju novie informacija o reperu i muzičkom mogulu Pi Didiju, poznatom i kao Paf Dedi. Optužbe o kriminalnim radnjama i "belim žurkama" samo se nižu, krug poznatih ličnosti koje bi mogle biti deo toga samo se širi, a međi njima su i pevačica Bijonse i njen suprug Džej Zi. U jeku slandala Bijonse idlučuje da se pojavi na žurki za Glamur ženu godine 2024 nikad blistavija.

U njujorški hotel Times Square EDITION Bijinse je stigla sa majkom Tinom, a njen izgled ukratko bi se mogao opisati - sjajan kao sunce.

Bijonse je za ovu veliku noć odabrala kombinaciju žutih nijansi - dugu satensku suknju senf-boje i gornji, svetliji deo, koji je isticao plavu nijansu kose, koja je u izgled Bijonse unela veliku promenu. "Old mani" frizura čini se da ne ide ni uz koga kao uz nju, a da bi maksimalno uspratila uvek naglašen glam izgled, Bojonse je na sve obukla dugi krem kaput sa masivnim krznom.

Providne rukavice, klač-torbica, viseće minđuše i mačkaste tamne naočare detalji su koji čine da Bijonse ima efekat baš po kome je poznata - prenaglašenost koja se ne može sagledato jednim pogledom, a opet uz nju prirodno ide.

Bijonse Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na društvenim mrežama sve su jače glasine o slavi bračnog para koja je možda posledica nečistih radnji sa Pi Didijem. Dokaza nema, pratioci ih sve više napuštaju, a Bijonse primenjuje svoje mere, transparentnost i glamur.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bijonse pokazala da je u odličnoj formi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota