• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton se vratila dužnostima: Njen portret jesenje elegancije uparila sa suprugom Vilijamom

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dugo se čekalo na povratak njenim dužnostima

  • 0
Princeza od Velsa Katrin Catherine Princess of Wales Kejt Midlton Kate Middleton Foto: Profimedia/WPA Pool/Shuttersto / Shutterstock Editorial/Danny Lawson

Šest meseci nakon što je objavila da boluje od raka i da se podvrgla hemioterapijama, Kejt Midlton je nedavno objavila da se izlečila i da se vraća svim dužnostima koje je čekaju u nastavku.

Po okončanju hemioterapija, princeza od Velsa se vratila svojim dužnostima, pojavivši se u Sautportu zajedno sa suprugom princom Vilijamom. Ona je na sebi imala braon kaput a kestenjastom bluzom na tačkice, a ceo izgled je upotpunila prelepim minđušama. Vilijam je pored nje šetao obučen u ležerno odelo sa kravataom u istom tonu boje kao i njegova lepša polovina.

Par je proveo popodne sa pripadnicima hitne pomoći koji su učestvovali u nemilom događaju 29. jula na koncertu Tejlor Svift kada je usmrtljeno nekoliko osobo od uboda nožem, piše "Vogue". Posle incidenta, Nacionalna policija i služba za dobrobit pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za pomoć onima koji su bili uključeni u hitnu reakciju, koju je podržala Kraljevska fondacija princa i princeze od Velsa.

Kažu da su se i Kejt i Vilijam privatno sastali sa porodicama troje dece koja su izgubila živote, kao i sa učiteljicom plesa koja je bila prisutna kada se događaj odigrao. Neočekivano pojavljivanje Kejt svedoči o njenoj nezvaničnoj ulozi "dečje princeze", što je odanost njenom stalnom fokusu na dobrobit male dece.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota