• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica sa najboljim prirodnim grudima se transformisala u "ženskog Rokija": Novo izdanje holivudske lepotice

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Film prikazuje istinitu priču o bokserkinom usponu kao najistaknutije američke bokserke 1990-ih, što joj je donelo titulu "ženskog Rokija"

  • 0
Sidni Svini Foto: Dr Squatch / Ferrari / Profimedia

Najperspektivnija mlada glumica u Holivudu trenutno, lepa Sidni Svini, izgleda neprepoznatljivo nakon što se transformisala u legendarnu bokserku Kristi Martin na snimanju predstojećeg filma Dejvida Mičoda.

Na slikama, Svini izgleda neverovatno - njene obline u obliku peščanog sata su sada ispod "baggy" odeće. Ona nosi kovrdžavu braon periku, plavu bandanu i široku odeću koja predstavlja bokserkin izgled na vrhuncu karijere tokom 90-ih. Takođe je i ozbiljnim umećem scenskog šminkanja postignuto da izgleda kao Kristi Martin.

Film prikazuje istinitu priču o bokserkinom usponu kao najistaknutije američke bokserke 1990-ih, što joj je donelo titulu "ženskog Rokija", kako kažu producenti filma. Njen život se preokrenuo 1989. kada je upoznala svog menadžera, kasnije svog supruga, Džima Martina. Ona je srušila norme tako što je postala prva žena koja je potpisala ugovor sa Donom Kingom i bila je jedina bokserka na naslovnoj strani magazina "Sports Illustrated".

Uprkos svojoj harizmi i veštini u ringu, suočila se sa ličnim borbama, uključujući toksične veze i skoro fatalan napad.

U filmu Svini glumi Kristi Martin, pored Bena Fostera kao Džejmsa V. Martina, Merit Vever kao Džojs Salters, Kejti O'Brajan kao Liza Holevin, Itan Embri kao Džon Solters, Džes Gabor kao Šeri Lask, Čed L. Kolman kao Don King i Toni Kavalero kao Džejms Maloni.

U izjavi za "Deadline", Svini je rekla: "Bavila sam se kik-boksom od 12.  do 19. godine. Želela sam da se vratim u ring, treniram i transformišem svoje telo. Kristina priča nije lagana, fizički je i emocionalno zahtevna i ima dosta težine koju treba nositi. Ali volim da izazivam sebe."

"Kristi Martin nije samo legitimisala ženski boks, ona je prevazišla rodne stereotipe i borila se kroz emocionalno, fizičko i finansijsko zlostavljanje. Kristina priča osvetljava njen neverovatan uspon na vrh, dok pokazuje borbu "iza kulisa". Osećam se prinuđenom da ispričam priču o ženi koja se suočila sa toliko nevolja i nije dozvolila da je porazi. To je tako moćno i emotivno."

(Ona.rs/Deadline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radovanović: Moj lik u seriji "The Ark" je pomalo kao Lara Kroft

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota