• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska zvezda Alka Vuica (63) izgleda fenomenalno u kupaćem usred jeseni: "Ne volim bore i starenje, grozno"

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alka Vuica smatra se jednom od najzanimljivijih pevačica na ovim prostorima

  • 0

Hrvatska pevačka zvezda Alka Vuica već neko vreme uživa na Ibici, a na mrežama često deli atmosferu iz toplijih krajeva. Juče je objavila fotografije u kupaćem kostimu i oduševila svoje obožavatelje.

"Poslednji dani leta", kratko je napisala.

Pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu. Sve je upotpunila crvenim pareom za plažu koji se viorio na vetru, a nije mogla da odoli da ne stavi i ogrlicu kako bi izgledala što više šik.

Alka je uoči 63. rođendana za "Story.hr" govorila o svom pogledu na starenje pa priznala da su je prvi znaci, koje je primetila u pedesetima, užasnuli.

- Jako mi smeta taj proces starenja. Neki dan su mi doneli neke fotke iz mladosti i nije mi bilo dobro. Najžalosnije je to što čovek nije svestan sebe onda kada najbolje izgleda. Tek posle shvatiš kako si zgodan bio. Ali onda sam odlučila sebi reći da danas izgledaš najbolje što ćeš ikada izgledati jer ćeš izgledati sve gore i gore, osim ako se ne izoperiše kao Šer. Ali šta fali Šer, zar to nije genijalno kako ona izgleda sa skoro osam banki? Meni je ona fenomenalna. Ne volim bore i starenje, grozno - priznala je Alka.

- Ja i inače volim izgledati veštački i plastično i stavljati perike, uvek sam to volela. Nemam ništa protiv operacija. Želim da sve bude ušminkano i da svi budemo lepši. Tome društvene mreže i služe. Obožavam da smo svi ispeglani i zgodni, baš mi je to super haha - rekla je tada.

(Ona.rs/Story.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota