• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Irina Šajk "potkačila" bivšeg dečka? Fotkom vrelih trbušnjaka sa druge planete izazvala lavinu reakcija

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li to manekenka ima poruku za svoje bivše?

  • 1
Tom Brady,  Irina Shayk Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Irina Šajk je najdominantnije lice u modnoj industriji, za to je zaslužno više faktora ali najveći doprinos je njena nepresušna radna etika. Za razliku od koleginica, poput Adrijane Lime i Bele Hadid, manekenka nikada nije pravila pauzu u svojoj karijeri. Sa 38 godina i dalje je superaktivna u svom poslu, vešto žonglirajući između uloge majke i uloge svetskog supermodela.

Možda tome doprinosi činjenica da je Irina neudata, i da za razliku od Bele nikada nije patila od zdravstvenih problema, stoga joj je lakše da postigne ostvarene uspehe. Nakon višegodišnje romanse sa holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuperom, sa kojim deli sedmogodišnju ćerkicu Leu, manekenka se zabavljala sa ragbistom Tomom Brejdijem, bivšim mužem njene koleginice Žizel.

Nakon jednogodišnje veze par se razišao, navodno, zbog sukoba oko glasina i neodobravanja od strane bivših partnera - Bredlija i Bindšenove. U međuvremenu, šuškalo se da postoje šanse za pomirenje između Šajkove i glumca, međutim on je napravio korak dalje sa Điđi Hadid, upoznavši je sa ćerkicom Leom - potez koji Irini nimalo nije prijao.

Irina je ovih dana briljirala na Nedeljama mode i na sinoćnom "Viktoria's secret" šou, a na svom "Instagram" profilu objavila je kriptičnu objavu - fotografiju neverovatnih, isklesanih trbušnjaka i rečenicu ispisanu minijaturnim fontom na dnu: "Na putu sam... ali ne ka tebi".

Da li to manekenka ima poruku za svoje bivše?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novinarka Telegrafa obukla kontroverznu kombinaciju Irine Šajk: Modni pogodak ili promašaj?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Radivoje

    16. oktobar 2024. | 15:21

    Zena koju je lepota brzo napustila, kao i Limu. Los gen. Tako su i Kuper i Jaric pobegli glavom bez obzira.. Najpametniji je tu Dikaprio. Zabavlja do 30-te a onda sledeca

    Podelite komentar