• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove poznate dame animal print nose vrlo vešto: Na njima je to pravi modni krik

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokazale su da vole čuveni print, a njihove kombinacije poručuju i da vrlo dobro znaju kako da ga koriste

  • 0
Jovana Joksimović, Mirka Vasiljević, Ceca Ražnatović Foto-kolaž: ATA Images/Antonio Ahel/M.A., Telegraf.rs

Moda je uvek široko polje za ispoljavanje kreativnosti i dovoljan je samo jedan detalj da celokupnu odevnu kombinaciju učinite sasvim drugačijom. Kada je animal print u pitanju, igra je kompleksna.

Životinjske šare probile su se u vioku modu, ali pred korisnika postavljaju i visoke zahteve. Ovaj print, ako se vešto koristi, stvoriće efekat o kome se priča; ako pak bude preterano ili samo pogrešno inkorporiran u izgled, nastaće pravi fijasko.

Ove dame sa domaće javne scene pokazale su da vole čuveni print, a njihove kombinacije poručuju i da vrlo dobro znaju kako da ga koriste.

Svetlana Ceca Ražnatović je uz braon kožne pantalone i cipele u istoj nijansi vešto odabrala top sa animal printom koji je svedenom donjem delu dao modnu razigranost, a od njega pak na pravi način iskoristio potrebnu smirenost i tako obezbedio ravnotežu i originalnost izgleda.

Crna torba i masivni crni kaiš učinili su dodatni sklop boja i time zaokružili ceo stajling.

Jovana Joksimović je na nedavnoj reviji Marije Tarlać pokazala kako animal print nije previše o kada čini dvodelnu odevnu kombinaciju. Top i duga suknja pričali su svoju modnu priču, a crni sako bio je tu za svedeniji, nimalo monotoniji utisak.

Kosa isfenirana na ravno je idealan izbor za ovu kombinaciju, što pokazuje i Jovanin izgleD.

Mirka Vaseljević pak voli da je njen izgled maksimalno primećen, te ona stajling od glave do pete u animal printu nosi veoma samouvereno, na sebi svojstven način.

Nedavno je, u pratnji supruga Vujadina, blistala u dugoj haljini leopard-printa, iz koji je kombinovala bež sandalete sa crnim vrhom. Da bi maksimalno istakla haljinu, a i održala ravnotežu stajlinga, kosu je skupila u nisku punđu i na taj način postigla pun efekat.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Probali smo venčanicu sa Temu-a za 2.700 dinara: Možemo li izgledati skupo, ako "prođemo" jeftino?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota