• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo jedan pogrešan potez i pukla bi bruka: Glumica u rizičnom stajlingu koje je sve šokirao

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za ovo treba hrabrost i kreativnost

  • 0

Glumica Džulija Foks ne krije svoju strast ka modi i nesvakidašnjim izdanjima. Ona prilike na crvenim tepisima ne propušta i ne dozvoljava sebi da se ne oproba u kombinacijama koje dosad nismo viđali.

Mnogi bi njene stajlinge i izdanja pomešali sa manekenkama na novim, inovativnim modnim revijama, što je pohvala za Džulijine stiliste.

Ovoga puta, Džulija Foks uspela je da uradi ono što skoro nije viđeno - da sportsku kombinaciju učini maksimalno "rizičnom" i daleko od komforne.

Naime, na crvenom tepihu, pred stotine bliceva pozirala je na najnovijem filmskom festivalu u Rimu. Odlučila je da se poigra sa odećom iz sportskog sveta, ali i detaljima, te je napravila zanimljiv spoj. Na glavi odmah možemo primetiti kapu koju nose plivači i vaterpolisti, a gornji deo trenerke je skoro potpuno otkopčan. Ispod trenerke, naravno - ništa ne nosi, zbog čega je morala pažljivo da misli o svojim potezima i pozama. 

Odlučila se za suknju koju nosi na kukovima, koja je nalik muškim sportskim šortsevima koje viđamo u borilačkim sportovima poput boksa. Na ruci nosila je kožnu zaštitu za prste i kosti, kakvu takođe borci nose.

Iako obuća nije mogla da se vidi, verujemo da je u sličnom stilu kao i ceo stajlin. Lice je blago našminkala, dok je u ruci nosila crno-belu torbicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrto veče Serbia Fashion Week-a: Očaravajuća sinergija avangarde, klasike i kreativnosti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota