• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najlepša devojčica na svetu pokorila je tada svet plavim očima: Izrasla je u ženu sa najlepšim licem

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada je imala samo 10 godina, pozirala je za naslovnicu magazina "Vogue", a ono što je trebalo da bude high-fashion snimanje pretvorilo se u pravu katastrofu

  • 0

Kad se plavooka lepotica pojavila u svetu mode kao četvorogodišnjakinja svi su bili saglasni da je nova zvezda rođena i da odmah treba iskoristiti potencijal njene neviđene lepote. U rodnom Parizu poredili su je sa legendarnom Brižit Bardo, koja se sa 15 godina pojavila u magazinu "Elle".

Navikli smo da vidimo divno lice Tilan Blondo na sada već legendarnoj fotografiji na kojoj je ona kao šestogodišnjakinja. Njena neuredna, duga plava kosa i prodorne plave oči doslovno su nas hipnotisale i proglasili smo je "najlepšom devojčicom na svetu".

Francuska manekenka, koja sada ima 24 godine, pridružila se pre nekoliko nedelja Viktoriji Bekam, Ajo Edebiri i Kajli Džener na svečanosti "Business of Fashion BoF 500 Class" 2024 u hotelu Šangri-La. Stalno je viđena na mnogim modnim i džet-set događajima širom sveta.

Blondo je pokazala tada svoju figuru u Sportmak prsluku bez rukava i odgovarajućim pantalonama, uparujući izgled sa finim nakitom optočenim dijamantima. U nastavku nedelje prisustvovala je izložbama francuskih dizajnera Isabel Marant i Nine Riči.

Ćerka bivšeg francuskog fudbalera Patrika Blondoa i TV voditeljke Veronike Lubri je takođe osnivač modne kuće "Heaven May", ambasador brenda "L'Oreal Paris" i sarađivala je sa brendovima kao što su "Versace" i "Dolce & Gabbana".

Kada je imala samo 10 godina, pozirala je za naslovnicu magazina "Vogue", a ono što je trebalo da bude high-fashion snimanje pretvorilo se u pravu katastrofu. Naime, devojčica je na naslovnici pozirala potpuno našminkana, u visokim štiklama. Izgledala je puno starije, a zbog svega je dobijala čak i pretnje smrću.

Mnogi su tada optužili njene roditelje da su je praktički bacili pedofilima, pogotovo kad je i njena majka izjavila da je "bila šokirana fotografijama kad ih je videla", ali samo zato što su desetogodišnjoj devojčici dopustili da nosi ogrlicu vrednu nekoliko miliona dolara.

Komentari mržnje na njihov račun nisu prestajali, a činilo se da celi skandal nikada neće biti zaboravljen. Ipak, danas je cela priča daleko iza najlepše devojke, a ona uživa u zavidnoj karijeri.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bivša Amidžićeva žena bez imalo šminke: Sad je jasno zašto je bila zvezda svetskih modnih pista

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota