• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napunila je 44 godine, a u njenih 159 cm stale su najskuplje obline šou-biznisa: Rođendanska haljina promašaj

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pratioci ni za njen rođendan ne popuštaju

  • 0
Met Gala najbolji 2024 Foto: Tanjug/AP

Jedna od najpoznatijih žena na svetu, koja svoj uticaj na trendove ne prestaje da pruža svetu, Kim Kardašijan proslavila je svoj 44. rođendan. Iako gazi petu deceniju, Kim ne odustaje od "standarda" lepote koji su njena porodica i ona uspostavile.

Iz faze dvehiljaditih godina, kada obline još nisu bile "prihvatljive" za žensku lepotu, prešli smo u i dalje vladajući trend što tanjeg struka, širokih kukova i većih grudi. Takozvana figura peščanog sata postala je sinonim savršenog oblika ženskog tela, koji se najčešće vezuje za porodicu Kardašijan, na čelu sa Kim. 

Međutim, izgleda da je počela "tiha revolucija" u svetu lepote, kada se sve vraća polako prirodnom izgledu žene i tela. Tako, već su počele spekulacije da Kim počela da uklanja silikone iz grudi i da, koliko-toliko želi i ona da se priključi "normalizovanju" tela kakvo jeste.

No, kako joj je bio rođendan, pokazala je da ne uspeva u potppunosti da se drži te namere. Obukla je haljinu koja, za nju nije ništa u čemu je dosad nismo videli. Ipak, uspela je da u "već viđenom" ponovo privuče pažnju.

Kim je rođendanske svećice duvala u veoma tesnoj lateks haljini, koja je maksimalno naglasila njene grudi, struk učinila veoma tankim, a istakla i kukove. Međutim, haljina je urađena tako da izgleda kao da je nekako uspela preko nje da navuče bodi. Naravno, u skladu sa bojama koje promoviše i u svojim brendovima, haljina je bila boje kože i skoro u bukvalnom značenju te reči - njud.

I nakon nanizanih pozitivnih komentara, rođendanskih čestitki i veličanja njenog lika, mogu se pronaći i oni koji su prokomentarisali njen izgled. Većina jasno ističe da im ovaj stajling "nije najjasniji", ali i da je nepogrešivo - pogrešan.

- Izgleda toliko neugodno.

- Krajnje bezveze i već viđeno

- Ne razumem haljinu. Da li je tako ušiveno?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrto veče Serbia Fashion Week-a: Očaravajuća sinergija avangarde, klasike i kreativnosti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota