• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Madona (66) golih grudi srče supu i snima se: Ljudi u šoku, a ona uživa dok se gleda u toplesu

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

A ovo je neki vid zahvalnosti svom telu koje je i dalje održava snažnom, nakon što je prošla kroz loše zdravstveno stanje

  • 0

Dobra obnažena fotografija je umetnost i to treba ceniti. Bilo da to radi Emrata u svojoj hotelskoj sobi ili Sabrina Karpenter koja pozira gola u kadi dok je na turneji, svi kažemo "bravo" ovoj proslavi i normalizaciji ženskog tela. I starijim zvezdama nije ovo strano - ipak su one to i normalizovale. Ali da neko golih grudi jede supu i snima se, pa, to možemo samo da očekujemo od jedne umetnice.

Pevačica Madona (66) oglasila se 22. oktobra na svom "Instagram" storiju gde je podelila nekoliko fotografija na kojima pozira u toplesu dok jede supu.

Započela je fotografije jednim selfijem na kojem pozira u toplesu dok nosi crne naočare i "pući" se za kameru. Na sledećoj slici ona je u ful glamu sa pletenicama, zadivljujućom srebrnom ogrlicom i parom ukrštenih minđuša. Zatim drži belu salvetu uz gole grudi, dok drži kašiku i meša supu ukrašenu krutonima. Poslednja fotografija pokazuje je kako konačno uzima da dok se naginje napred u kameru.

Madoni nije strano da se skine i u prošlosti je otvoreno govorila o svom telu. Ona je 2014. otkrila da je imala nedefinisan odnos sa svojim telom: "Imam odnos ljubavi/mržnje sa svojim telom. Nekih dana sam zadovoljna njime, a drugim danima... Nisam bila rođena sa telom Žizel Bundšen, nažalost, tako da morate da radite za to - ali u redu je".

A ovo je neki vid zahvalnosti svom telu koje je i dalje održava snažnom, nakon što je prošla kroz loše zdravstveno stanje.

Prošle godine Madona je hospitalizovana zbog bakterijske infekcije i na kraju je provela vreme na intenzivnoj intenzivnoj nezi. Tokom oporavka, nakon što je napustila bolnicu, Madona je na svom "Instagramu" objavila video u kome slavi svoje telo, gde je polako plesala uz svoju kultnu pesmu "Lucky Star".

Ipak, ne posmatraju svi odu telu na isti način kao ona.

"Ovo je sramotno, pokrij se", "Grozno. Zašto smo ovo morali da vidimo?", "Mislim da je vreme da napokon sebi prizna da je vreme da se povuče iz javnog života", "Život mi se zgadio", neki su od komentara na društvenim mrežama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Madonina transformacija šokirala je svet: Stručnjak o rizicima da pop ikona ostari "preko noći"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota