• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U susret proleću: Zablistajte u teksas jakni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odevni predmet od teksasa sa neprolaznom popularnošću

  • 0
Kloi Kardašijan

Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ako je neka stvar iz vašer ormana večna, onda je to zasigurno teksas jakna. Sa dolaskom svakog novog trenda menjao se kroj i njena dužina. Sa printom ili bez printa, sa bedževima i stikerima ili bez njih, sa odgovarajućim farmerkama ili suknjom, teksas jakna je neizostavan deo prolećnih i jesenjih kombinacija. Predlažemo vam nekoliko kombinacija za predstojeće toplije dane.

Plisirana suknja već nekoliko sezona ne izlazi iz mode i u zavisnosti od materijala može se nositi tokom cele godine. Ovo je ležerna kombinacija, sve što vam je potrebno da ovako izgledate jeste obična bela majica sa V ili okruglim izrazom. Teksas jakna je u ovom slučaju predimenzionirana, "oversized", savršena mešavina elegantnog i rok izgleda. Za obuću možete birati trendi baletanke, salonke ili patike.

Boho haljina i martinke

Boho ili cvetne haljine s prolećem se vraćaju u izloge radnji. Ugrabite poslednje trenutke pogodne za nošenje čizamai spojte martinke ili rendžerke sa dugačkom lepršavom haljinom i, naravno, teksas jaknom.

Pleteni ili kašmir setovi

Komnibacija koja je prvobitno bila namenjen kućnom ambijentu, od prošle godine deo je ulične mode. Vuneni i kašmirski setovi su prvenstveno bili namenjeni za nošenje u najopuštenijim varijantama kao što su nošenje po kući, odlazak do prodavnice ili za šetnju sa psom. Nije mnogo trebalo da se ovi setovi nose svakodnevno i u kombinaciji sa različitom obućom i detaljima. Sada postoji mnogo više varijanti, pa umesto kašmirnog možete kupiti i jako lep pamučni set i da birate između krop-topa, helanki, zvoncara, običnog džempera ili onog na kopčanje. Za šta god od ovoga da se odlučite, teksas jakna treba da prati celu kombinaciju.

Sa zvoncarama

Slim i skinny modele farmerica i pantalona sve češće menjaju zvoncare. Bilo da su od teksasa ili su malo elegantnije, sako slobodno možete zameniti strukiranim ili kraćim modelom teksas jakne i time osvežiti poslovnu kombinaciju.

Video: Influenserka pokazala kako sve možete da kombinujete letnje haljine: Vaš stil će biti na višem nivou

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota